Epson lanserer tosidig utskrift i 3-i-1-skriver uten blekkpatroner

Problemfrie utskrifter og enda lavere kostnader

Epson lanserer tosidig utskrift i 3-i-1-skriver uten blekkpatroner

10. august 2016 – Etter den vellykkede fjorårslanseringen av det innovative blekksystemet EcoTank med svært høy kapasitet, lanserer Epson nå ET-3600. Dette nye 3-i-1-blekktanksystemet har automatisk tosidig utskrift – den mest etterspurte tilleggsfunksjonen i tilbakemeldinger fra kundene[1].

ET-3600 er utformet for å gjøre den daglige utskriften enda enklere og mer kostnadseffektiv. Den skriver automatisk ut på begge sider av arket og minsker dermed papirforbruket med halvparten slik at driftskostnadene reduseres ytterligere.

Som de andre produktene i EcoTank-serien er ET-3600 en problemfri og rimelig løsning for daglige utskrifter til hjemmebruk. Et kjærkomment element for dem som ofte skriver ut store volumer, er at blekksystemet med svært høy kapasitet eliminerer behovet for blekkpatroner, slik at brukeren slipper å kjøpe og bytte patroner. I stedet leveres ET-3600 med to sett store blekkflasker[2] som gjør det mulig å skrive ut opptil imponerende 11 000 sider i svart-hvitt og farger[3]. Det betyr at den gir svært lave kostnader per side og kan skrive ut mange flere sider mellom hver etterfylling.

Og selv om skriveren vil redusere utskriftskostnadene med opptil 70 % i gjennomsnitt[4], kan kundene også være trygge på kvaliteten. Den gir klare, skarpe og nøyaktige utskrifter takket være Epsons holdbare og pålitelige Micro Piezo-teknologi og originalblekk fra Epson. Og for at du skal føle deg ekstra sikker, leveres ET-3600 med en utvidet garanti for opptil tre år eller 50 000 sider.

For at den skal være enklest mulig å bruke, er ET-3600 også utstyrt med Wi-Fi og Wi-Fi Direct, slik at brukeren kan bruke Epson Connect[5]-funksjoner som fjernutskrift og e-postutskrift fra smarttelefoner og nettbrett.

- Selv om vår EcoTank-serie har vært en stor suksess, arbeider vi alltid for å forbedre produktene og sikre at vi dekker alle kundenes behov. Og vi mener det virkelig finnes en plass til vår 3-i-1-ET-3600 med tosidig utskrift, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

ET-3600 kommer i salg i september 2016 til en anbefalt utsalgspris på kr. 4495 inkl. mva. Ekstra blekkflasker er tilgjengelige fra kr. 99.

Nøkkelfunksjoner:

  • Integrert blekktank med ekstra høy kapasitet
  • Skriv ut, kopier og skann 
  • Tosidig utskrift
  • 1200 dpi-skanner
  • Tolinjers LCD-skjerm for enda enklere bruk
  • Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- og Ethernet-kommunikasjon
  • Epson iPrint og Epson Connect
  • 13/7,3 spm[6] utskriftshastighet
  • To sett med blekk inkludert (2 flasker à 140 ml svart pigmentblekk + seks flasker à 70 ml originalt Epson-fargeblekk)
  • Epson-garanti for opptil tre år eller 50 000 sider. Se www.epson.no/skrivergaranti for mer informasjon.

Om Epson

Epson er et global og ledende teknologiselskap som er dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjon og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 67 000 ansatte i 90 selskaper rundt om i verden og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. ligger i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte og hadde en omsetning 1577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] 35 % av brukere (i Storbritannia, Italia, Spania, Tyskland og Frankrike) valgte tosidig utskrift som den tilleggsfunksjonen de ville vurdere å betale mer for i undersøkelsen blant kunder etter kjøp av EcoTank ET-2500-systemet i desember 2015.

[2] Det finnes etterfyllingsflasker med ekstra stor kapasitet

[3] Ytelsen/sidekostnaden er beregnet basert på Epsons originale metode for utskriftsimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Ytelsen/sidekostnaden er IKKE basert på ISO/IEC24711. Ytelsen/sidekostnaden kan variere avhengig av bildene du skriver ut, papirtypen du bruker, hvor ofte du skriver ut, og miljømessige forhold, for eksempel temperatur.

[4] Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra Office Category Test for standard simpleks.  Besøk www.epson.eu/testing for mer informasjon

[5] Krever trådløs Internett-forbindelse. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epson.no/connect

[6] Fastsatt i samsvar med ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittet for ESAT fra Office Category Test for standard simpleks.  Besøk www.epson.eu/testing for mer informasjon