Epson lanserer tre rimelige 2D- og 3D-hjemmekinoprojektorer med full HD

Oppdag "storskjermopplevelsen" hjemme

Epson lanserer tre rimelige 2D- og 3D-hjemmekinoprojektorer med full HD

2. september 2015 – Epson lanserer tre høykvalitets og rimelige hjemmekinoprojektorer med full HD, som gir deg storskjermopplevelsen hjemme. EH-TW5350, EH-TW5300 og EH-TW5210 gir deg lyse, skarpe og klare bilder i full 1080p HD-kvalitet, både i 2D og 3D. Du kan se en film hver dag i de neste 11 årene uten å måtte bytte lampen[1].

Projektorene gir slående underholdning i full HD og bilder på opptil 322 tommer til dem som vil ha en virkelig "storskjermopplevelse" for film, TV og sport. Andre egenskaper er blant annet tydelige skyggedetaljer og dype svarttoner med et dynamisk kontrastforhold på opptil 35 000:1. EH-TW5350 inkluderer også en innebygd Miracast for trådløs deling av innhold fra Android-smartenheter.

- Hjemmekinoopplevelsen bør kunne gi store, klare og skarpe bilder med massevis av tydelige skyggedetaljer og dype svarttoner, og det er det EH-TW5350, EH-TW5300 og EH-TW5210 handler om. Med sitt kompakte og buede design tar disse rimelige og allsidige projektorene seg godt ut i hjemmet. De har alt av  nyeste teknologi. Den digitale kommunikasjonen og innebygde høyttaleren betyr at de kan tas i bruk på et øyeblikk og uten problemer, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Du får klarere, skarpere og jevnere avspilling i lys, livaktig full HD 2D og 3D takket være bildeinterpolering- og bildeforbedringsteknologi. Enkelt tilkobling og bytte mellom to digitale enheter som for eksempel en Blu-Ray-spiller og spillkonsoll med to HDMI-innganger på hver modell, gjør dem enda mer allsidige.

Med revolusjonerende 3LCD-teknologi inkluderer alle de tre projektorene en nyutviklet støydempende brikke som gir de klareste og skarpeste bildene til nå. Med en lysstyrke på 2200 lumen for hvitt og farget lys, er har projektorene nok lysstyrke til bruk i belyste rom og i dagslys. En 5 W høyttaler betyr at de kan brukes uten tilkobling til kompliserte lydsystemer.

EH-TW5350, EH-TW5300 og EH-TW5210 er tilgjengelige fra september til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr 7175, kr 6277 og kr 5828 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner:

 • Full HD 1080p-oppløsning
 • 3LCD-teknologi – ingen regnbueeffekt
 • Høyt kontrastforhold på opptil 35 000:1
 • Bildestørrelse på opptil 332 tommer
 • 2D- og 3D-støtte (3D-briller med aktiv lukker-teknologi er ikke inkludert)
 • Bildeinterpolering/bildeforbedring
 • Konvertering fra 2D til 3D
 • 2 x HDMI-innganger
 • Innebygd 5 W høyttaler
 • Miracast (bare EH-TW5350)
 • Innholdsvisning side ved side på delt lerret (bare EH-TW5350)

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013.

http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com


[1] Basert på en filmlengde på 105 minutter og projektoren i økonomimodus.