Epson lanserer ultrakompakt skanner med stativ

Epson lanserer ultrakompakt skanner med stativ

3. desember 2014 – Skann, lagre og del bilder og dokumenter med den nye, stilige Perfection V39. Denne skrivebordsskanneren med en oppløsning på 4800 ppt ser flott ut i hjemmet eller på kontoret, og kommer med en rekke brukervennlige funksjoner og programvare for å hjelpe deg å oppnå kvalitetsresultater raskt. Et integrert stativ gir fleksibilitet til å bruke skanneren oppreist, slik at du sparer plass på skrivebordet.

V39 har en slank og kompakt design, noe som betyr at den ikke tar opp mye verdifull skrivebords- eller benkeplass. Et innebygd stativ muliggjør enkel veksling mellom liggende og stående skanningsposisjoner uten behov for å lage ekstra plass på skrivebordet til et ekstra stativ. V39 drives og kobles til med en enkelt mikro-USB, så det er ikke behov for et nettdrevet strømadapter eller andre rotete ledninger. Dermed forblir arbeidsplassen ryddig.

Et helt avtakbart deksel gjør V39 ideell for enkel skanning av tykke bøker, fotoalbum og andre innbundne elementer. Du kan også skanne bilder og dokumenter som er større enn A4 med den smarte Scan 'n' Stitch-programvaren. Skanne ganske enkelt originaldokumentet i A4-seksjoner, for eksempel et stort panoramabilde eller -dokument, og bruk deretter programvaren til å rotere og justere bildene etter behov før du sømløst setter det hele sammen igjen.

Når du har redigert bildene og dokumentene, kan du også bruke V39 til å lagre og dele dem på en enkel måte. Skann direkte til skylagringstjenester for å få tilgang til bildene dine fra Internett-aktiverte enheter. Du kan også enkelt dele bildene dine med familie og venner ved å skanne direkte til Facebook og Picasa.

- Denne nye modellen er ideell for brukere som ønsker en kvalitetsskanner som er brukervennlig, ultrakompakt og stilig med den ekstra fordelen som følger med den smarte Scan 'n' Stitch-programvaren. I tillegg til å skanne dokumenter og bilder hjemme, kan forretningsbrukere benytte V39 til skannejobber med lavt volum, som skanning av forretningsdokumenter, bilder, ID-dokumenter og mer, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

V39 er ideell for å produsere raske kvalitetsskanninger av bilder og dokumenter. ReadyScan LED-teknologi betyr at den ikke har oppvarmingstid. Dermed blir du ikke stående og vente for å starte skanningen. Den har også fire hurtigstartknapper for enkel drift. Skann, kopier og del skanningene, eller forvandle de skannede dokumentene til flere siders søkbare PDF-filer ved hjelp av et enkelt knappetrykk. Du kan også tildele tilpassede skannejobber til alle de fire knappene for å utføre regelmessige gjentatte skanneoppgaver raskere.

Med V39 kan du sikre at bildene dine alltid viser seg fra sin beste side med Epson Easy Photo Fix-programvaren. Dette hjelper å forbedre bildekvaliteten ved å fjerne støv, gjenopprette falmede farger og korrigere bakgrunnsbelysning. Skanneren leveres også med tekst- og dokumentforbedringsfunksjoner for å forbedre tekstskarphet, forbedre eller fjerne farger og fjerne uønsket "gjennomtrengning" fra tosidige dokumenter.

Perfection V39 er tilgjengelig fra februar 2015 til en anbefalt utsalgspris på kr 816 inkl. mva.

Se pressemelding i pdf for fotnoter og nøkkelspesifikasjoner.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD-projektorer og små –og mellomstore LCD’er. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter - kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over 73.000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1655 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson-europe.com

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com