Epson lanserer verdens minste 3LCD-laserprojektor*

Du får fleksibilitet og førsteklasses stil med Epsons bærbare laserprojektor

Epson lanserer verdens minste 3LCD-laserprojektor*

EF-100B

Epson første bærbare laserprojektor er utformet for å være så fleksibel som mulig for hjemmebrukere, både i brukervennlighet og utforming. EF-100W/B er Epsons minste laserprojektor 1på bare 23 cm langs den lengste kanten og vil være tilgjengelig fra juni.

EF-100W/B gjør Epsons lyse, levende og langvarige laserteknologi tilgjengelig i et kompakt og lett chassis, i et enten svart eller hvitt kabinett.

Ved hjelp av laserlyskilden og plassering av luftåpninger og strøminntak har Epsons ingeniører utviklet en projektor som kan plasseres og projisere i enhver retning, både på vegg, i tak eller på gulvet. I tillegg har den kapasitet til å projisere opptil 150 tommer – ideelt for å gjøre innhold ekstra stort. Selv i dagslys gir laserlyskilden et klart og tydelig bilde, så det er ikke behov for å slå av lys, blokkere vinduer eller bruke en skjerm. I tillegg kan du unngå uklare og forvrengte bilder ved hjelp av den automatiske bildejusteringsfunksjonen.

Laserlyskilden tilbyr en langsiktig og vedlikeholdsfri løsning som varer i opptil 20 000 timer. Dette gir mye verdi for pengene, fordi projektoren kan brukes hver dag i ti år 2.

Sammen med sitt bærbare design tilbyr EF-100W/B tilbyr et raskt og enkelt oppsett. Brukere kan starte velkomstveiledningen for å lære hvordan du setter opp projektoren og blir kjent med nøkkelfunksjonene. I tillegg gjør fjernkontrollen det enkelt å navigere i det brukervennlige grensesnittet.

Få tilgang til innhold fra en telefon, et nettbrett, en DVD-spiller, spillkonsoll eller en bærbar PC enkelt ved å sette inn en kabel i HDMI-porten. Det er også enkelt å strømme innhold – enheter som Amazon Fire TV, Google Chrome, Roku og Apple TV kan kobles til bak.

Plug-and-play-designen innlemmer fleksible alternativer for lyd: innebygde høyttalere, Bluetooth-tilkobling for lydstolper eller en hodetelefonutgang. Det finnes også en lydmodus for å reflektere innholdstypen som blir vist.

EF-100W/B er utformet for stilbevisste brukere. Den hvite EF-100W har fremhevinger i sølv mens den svarte EF-100B har kobberkanter. Begge modellene har avrundede hjørner, minimalt med knapper og en taktil, skinnaktig finish.

Amy Ng, produktsjef i Epson Europe, sier: «Denne projektoren tilbyr noe annerledes enn resten av porteføljen vår. I tillegg til å være stilig, har den flotte funksjoner for hjemmebrukere med sin kompakte størrelse og langvarige laserlyskilde av høy kvalitet.

I tillegg mener vi at denne projektoren har potensiale til å benytte seg av det markedet for små bedrifter for selgere som leverer presentasjoner, profesjonelle fotografer og designere som viser porteføljen sin og butikkeiere som eiere av skjønnhetssalonger på utkikk etter rimelig og kreative visningsløsninger.»

Epson EF-100W og EF-100B er tilgjengelige i juni til en anbefalt utsalgspris på kr. 9.398 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner:
• Stilig finish (EF-100W hvit og sølv / EF-100B svart og kobber)
• Kompakt (B x D x H/mm: 210 x 227 x 88)
• Lett (2,7 kg)
• Langvarig laserlyskilde av høy kvalitet (20 000 timer / 12 000 timer 2)
• Levende og realistiske bilder selv i dagslys (3LCD-teknologi, 2000 lm, 2 500 000 : 1 dynamisk kontrast)
• Stor visningsstørrelse (opptil 150 tommer)
• HD-oppløsning
• Projiser på nesten alle overflater og i hvilken som helst retning (laserlyskilde, luftåpninger og strøminntak på siden)
• Problemfritt oppsett (velkomstveiledning, fjernkontroll)
• Automatisk bildejustering (keystonekorrigering vertikal +/- 45, horisontal +/- 40)
• Enkelt å strømme innhold (1x HDMI 2.0, 1x USB)
• Enkle lydkortalternativer (innebygd 5W-høyttaler, Bluetooth-lydtilkobling, hodetelefonkontakt)
• Stillegående vifte (26 db / 29 db)

1. Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited, for 3LCD-laserprojektorer med mer enn 500 lm i lysstyrke, per 15. mai, 2019
2. Basert på visning av innhold i fem timer hver dag med projektoren i økonomimodus.