Epson lar deg skrive ut etiketter direkte fra nettleseren

TM-L90-i hjelper detaljistene med å strømlinjeforme driften og redusere kostnader

Epson lar deg skrive ut etiketter direkte fra nettleseren

28. februar 2013 –Epson, Europas ledende produsent av POS-skrivere [1], lanserer   det nyeste medlemmet i TM-Intelligent-familien - TM-L90-i, en termisk etikettskriver. Detaljister kan nå skrive ut etiketter direkte fra populære nettlesere uten drivere. Det strømlinjeformer driften og reduserer kostnader.

TM-L90 gir detaljistene stor grad av fleksibilitet siden den kan brukes med nesten alle enheter og operativsystemer. Med en unik innebygd intelligens kalt ePOS-Print, og en innebygget webserver, kan TM-L90-i motta XML-kommandoer fra webapplikasjoner. Skriveren kan motta XML-kommandoer fra webapplikasjoner og kommunisere direkte med nettlesere som støtter HTML5, som for eksempel Safari®, Chrome™, Internet Explorer® og standardleseren for Android.

I tillegg kjenner ePOS-Print igjen alle hoved-ESC/POS-funksjonene som blir sendt som XML-kommandoer. Dette lar TM-L90-i kontroller eksterne POS-enheter som kassaapparater og andre Epson-skrivere. Ved å installere TM-L90-i kan detaljister legge til funksjonaliteten for driverfri utskrift til de andre skriverne.

Roberto Peris, produktsjef i Epson Europe, sier: “TM-L90-i er enkel og økonomisk å installere og vedlikeholde, og gir detaljister muligheten til å dra nytte av skytjenester. Vedlikehold og problemløsning er svært forenklet siden en ikke trenger å oppdatere drivere, og TM-L90-i kan konfigureres direkte fra webapplikasjoner. Og siden skriveren ikke trenger en permanent tilkobling til en PC eller server, trenger du færre enheter, noe som reduserer strømregningen og miljøpåvirkningen.”

TM-L90-i er tilgjengelig i salg fra 1. mars 2013, til en veiledende utsalgspris på kroner 7255 eks. mva.

Nøkkelfunksjoner

Del av en Epson TM-Intelligent-familien

Skriver ut termiske etiketter direkte fra populære nettlesere - uten behov for drivere

Kan brukes med nesten alle enheter og operativsystemer

Innebygd intelligens (Epson ePOS-Print) og webserver gjør det mulig å kommunisere med nettlesere som støtter HTML5

Kontroller eksterne POS-enheter som kassaapparater og andre Epson-skrivere.

Kan konfigureres direkte fra webapplikasjoner

Uten en permanent tilkobling til en PC eller server, forenklet vedlikehold, lavere strømregninger og mindre miljøpåvirkning[1] Kilde: Futuresource Consulting, 2010.

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa,

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1757 ansatte og en omsetning på  1,546 millioner euro i regnskapsåret 2011. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/