Epson lover bedre hjemmeutskrift og mobile utskriftstjenester for alle

Vi presenterer en ny Expression Home-skriverserie og nytt

Epson lover bedre hjemmeutskrift og mobile utskriftstjenester for alle

8 august 2012 –I henhold til kundenes ønske om bedre hjemmeutskrifter av tekst og bilder, har Epson lansert Expression Home-serien. Den består av kompakte modeller som skriver ut både glansede bilder i høy kvalitet og skarp, klar tekst. Epson Expression Home Small-in-One-blekkskriverne er Epsons minste alt-i-ett-skrivere noensinne, og Expression Home XP-30 er Epsons minste enkeltfunksjonsskriver i A4-format noensinne. Alle modellene bruker et nytt Claria Home Ink-sett, og gir fleksible mobile utskriftstjenester.

Small-in-One-serien inkluderer Expression Home XP-400-serien, XP-300-serien, XP-205, XP-202 og XP-102, og lar brukerne skrive ut, kopiere og skanne. Hver skriver gir deg muligheten til å spare tid, plass og penger takket være størrelsen, separate blekkpatroner og en rekke brukervennlige funksjoner, mens Expression Home XP-30 er enkeltfunksjonsskriver som passer for hjemmebrukere som trenger en kompakt blekkskriver til en overkommelig pris.

Disse skriverne bruker Epsons nye firefargede Claria Home Ink-sett, som er en grunnleggende blekkformel som kombinerer holdbarheten til svart pigmentblekk med den glansede fargebildekvaliteten i fargestoffbaserte blekkpatroner i cyan, magenta og gult. Dette allsidige blekkpatronsettet gir skarpe, klare tekstdokumenter og blanke bilder i laboratoriekvalitet.

Blekkpatronene er lett gjenkjennelige på grunn av den særpregede prestekrage/valmue-innpakningen, og dette gjør at brukerne umiddelbart kan finne de korrekte blekkpatronene til skriveren. Alle patroner er tilgjengelige i standardstørrelse og XL, og sidekapasiteten er tydelig merket foran på pakkene. Dermed blir det enklere for brukerne å avgjøre hvilken patronstørrelse som passer best til deres behov.

Med XP-400-serien, XP-300-serien, XP-205 og XP-202-modellene kan brukerne skrive ut fra hvor som helst i hjemmet. Den automatiske Wi-Fi-konfigurasjonen gjør at skriverne automatisk finner de relevante tilkoblingsinnstillingene og konfigurerer seg selv. De er også kompatible med Epson iPrint, slik at brukerne kan skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett.

Med XP-400-serien, XP-300-serien og XP-205 kan brukerne også skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post rett til skriverens unike

e-postadresse. Disse skriverne er også klargjort for Google Cloud Print og Apple AirPrint.

Mo Musa, produktsjef i Epson Europe, sier: ”Expression Home-serien bruker det nye Claria Home-blekksettet, og gir deg allsidig hjemmeutskrift av både glansede bilder og skarp, klar tekst. Du trenger ikke å bekymre deg for om utskrift av dokumenter eller bilder er viktigst for husholdningen din, for nå kan du få begge deler. Enten du skriver ut skolearbeid, hjemmedokumenter eller familiebilder, sørger denne serien for at behovene dine er dekket.”

XP-400-serien, XP-300-serien, XP-205, XP-202, XP-102 og XP-30 er i salg og koster henholdsvis kroner 995, 795, 695, 595, 495 og 495 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner:

Funksjoner:

XP-405/402

XP-305/302

XP-205

XP-202

XP-
102

XP-
30

Small-in-One-serien: Epsons minste alt-i-ett-blekkskrivere til hjemmebruk noensinne

-

Epsons minste enkeltfunksjonsblekkskriver noensinne

-

-

-

-

-

Spar penger med separate blekkpatroner – du bytter bare ut fargen du går tom for

Nye Claria Home Ink - ideell for skarp, klar tekst og glansede bilder i laboratoriekvalitet

Skriv ut og skann fra hvor som helst i hjemmet med
Wi-Fi-tilkobling

-

-

Skriv ut dokumenter og bilder raskt og enkelt via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett med Epson iPrint

-

-

Skriv ut fra hvor som helst i verden ved å sende dokumenter og bilder på e-post rett til skriveren

-

-

-

Skriv ut til en Google Cloud Print-klar Epson-skriver fra smarttelefon eller PC mens du er på farten

-

-

-

Skriv ut e-poster, bilder, nettsider og dokumenter rett fra en iOS-enhet til en AirPrint-klar Epson-skriver2

-

-

-

Enkelt å installere med automatisk Wi-Fi-konfigurasjon

[1]

3

[2]

4

-

-

6,3 cm LCD-fargeskjerm med hjelpetekster på skjermen og smart navigering ved hjelp av berøringspanel

-

-

-

-

-

3,6 cm LCD-fargeskjerm med hjelpetekster på skjermen

-

-

-

-

-

1200 dpi skanner

600 dpi

-

ENERGY STAR-kvalifisert

Utskriftshastighet på opptil 33 sider per minutt[3]

30

30

26

26

Enkel redigering av skannet tekst med ABBYY FineReader™ OCR-programvare

 

Epson Easy Photo Print -programvaren gir enkel forbedring av bilder, inkludert fjerning av røde øyne

Gjenopprett farger, fjern støv og korriger baklys på en enkel måte med den medfølgende programvaren for skanning

-

 

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD-projektorer for hjemmebruk og i profesjonelle sammenhenger til sensorer og annet mikroutstyr. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter – kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.

Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over

78 000 ansatte i 99 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, 

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1594 ansatte og en omsetning på 1583 millioner euro i regnskapsåret 2010.. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com/