Epson møter etterspørselen etter en ultrahøykvalitets 64-tommers skriver

SureColor SC-S70600 er selskapets første skiltskriver som støtter oransje, gråsvart, hvitt og metallisk blekk samtidig

Epson møter etterspørselen etter en ultrahøykvalitets 64-tommers skriver

20. august 2012– SureColor SC-S70600 er Epsons første 64-tommers (162,6 cm) rullematede skriver med åtte og ti farger som støtter oransje, gråsvart, hvitt og metallisk blekk samtidig.

SureColor SC-S70600 er designet for trykkeribedrifter som trenger maksimal kvalitet og fleksibilitet. Den kombinerer ultrahøy kvalitet, allsidighet og et bredt fargeutvalg med fleksibilitet og produktivitet. Det nye flaggskipet kan produsere alt fra enkle skilt til avanserte utstillinger og dekor.

Utskriftkvaliteten sikres gjennom en kombinasjon av Epsons UltraChrome GSX-blekk og det utprøvde Thin Film Piezo-skrivehodet som gir presise dråper og et langt produksjonsliv. Støtte for oppløsning på opptil 1440 x 1440dpi gjør at SC-S70600 leverer utskrifter med fremragende klarhet, detaljer og jevne overganger. Produktiviteten sikres med opptil 27,3 m2/time med 8 farger, og opptil 4,1 m2/time med metallisk blekk, betydelig raskere enn de fleste konkurrentene.

Blekksettet UltraChrome GSX inkluderer lys magenta, lys cyan, gråsvart og oransje i tillegg til standard CMYK. Dermed har SureColor SC-S70600 den bredeste fargepalletten i SureColor-serien. Tifargersversjonen legger til både hvitt og metallisk blekk, som øker allsidigheten og produksjonsmulighetene. Begge modellene gir ultrajevne fargetoner og -overganger ved å bruke lyse blekktyper, inkludert gråsvart, for forbedrede gråtoner. Den avanserte blekksammensetningen betyr at utskriftene er lysekte i opptil tre år utendørs uten laminering*.

Richard Barrow, senior product manager i Epson Europe kommenterer: “Som et nytt tilskudd til vår prisvinnende SureColor-serie kan brukere med høye krav til produktivitet og bruksområder problemfritt og kostnadseffektiv skrive ut levende farger, skape jevne hvite flater og en rekke metallisk effekter på klar film, vinyl, lerret, fotopapir og andre populære medier. Den utvider brukernes kreative muligheter dramatisk og gjør det tilsvarende med markedsappellen uten å redusere produktiviteten.”

SC-S70600 kan produsere alt fra utstillinger, plakater, bannere, tekstiler, baklyste paneler og salgsmateriale til bilfolie, tapeter og etiketter. Produktiviteten er ytterligere forbedret på bakgrunn av den ergonomiske utformingen, som minimerer både nedetid og svinn. Hevesystemet gjør at bytte av medieruller enkelt kan håndteres av én person fordi medielastingshåndtaket er lett tilgjengelig både fra for- og baksiden. Brukeren kan justere innmatingen mens utskriften pågår uten å måtte stoppe og starte skriveren på nytt.

UltraChrome GSX-blekk er lukt- og nikkelfritt, noe som gjør SC-S70600 mer miljøvennlig og den kan brukes i et kontor. Driftskostnadene og miljøbelastningen er ytterligere redusert gjennom skriverens ENERGY STAR-kvalifiserte strømforbruk.

Epson SureColor SC-S70600 er i salg i september til en veiledende utsalgspris på kroner 171.407 og 173.745 eks. mva for henholdsvis 8- og 10-farger.

Nøkkelfunksjoner:

Høykvalitets tifargers skriver som støtter oransje, gråsvart, hvitt og metallisk blekk samtidig
Åttefargers modell uten hvitt og metallisk blekk er ogsåtilgjengelig

Epson UltraChrome GSX-blekk tilbyr den bredeste fargepaletten i Epsons SureColor-skriverserie

Lyse blekktyper, inkludert gråsvart, for forbedrede gråtoner gir jevne fargetoner og -overganger

Epsons utprøvde Thin Film Piezo-skrivehodet som gir presise dråper og et langt produksjonsliv

Bestandige utskifter –lysekte i opptil tre år uten laminering*

Skriveroppløsning påopptil 1440 x 1440dpi

Skriver ut påen rekke medier med og uten belegg med en bredde påopptil 64 tommer (162, 6 cm)

System for medierullskifte for én person

Medielastingshåndtak er tilgjengelig både fra maskinens for- og bakside

Automatisk stramming av medier

Enkel medieoppsett med automatisk skriveoptimalisering for forskjellige medier

Hastigheter opptil 27,3 m2/t (høyhastighetsmodus) og 18,4 m2/t (produksjonsmodus) når du skriver ut påbannermaterialer

Forbedret UltraChrome GSX-blekk med det nordiske svanemerket, er luktfritt, trenger ikke spesiell ventilasjon og kan brukes i et kontor

ENERGY STAR-kvalifisert strømforbruk for økonomisk bruk og minimum miljøpåvirkning

Valgfritt forsyningssystem for ruller påopptil 80 kg

Ekstra tørkesystem som tørker utskriftene raskere ved store volumer eller når du bruker hvitt eller metallisk blekk

*Basert påEpsons teststandarder: ISO 18930. Utgjør ikke en garanti for levetiden av tykte bilder, som kan variere avhengig av mediet det er skrevet ut på, bruk og miljømessige forhold.

Merknader til redaktøren

Om Epson Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling og innovasjon. Selskapet har som mål åovergåvisjonene til sine kunder med kompakt og energisparende presisjonsteknologi,og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til elektroniske og krystallenheter.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 75 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa,

Midtøsten, Russland og Afrika. Med en arbeidsstyrke på1594 ansatte hadde Epson Europe i regnskapsåret 2010 en omsetning på1583millioner euro. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050   http://eco.epson.com/