Epson og Mercedes AMG Petronas Motorsport skaper verdens første pit stop som lyser i mørket

Epson ser på Formel1 pit stop på en ny måte

15. september 2017 Epson så frem mot det ikoniske kveldsarrangementet Singapore Grand Prix, for å få vise frem en helt ny look på en Formel1- bil under en pit stop. Den ambisiøse planen var å skape noe som anses å være verdens første pitstop som lyser i mørket ved å kombinere Epsons markedsledende produkter med ekspertisen til den regjerende Formula One™ World Constructors’ Champions, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, og sjåføren som er tre ganger verdensmester på laget, Lewis Hamilton.

Epson begynte med å forvandle bilen til Mercedes AMG Petronas fra en vanlig Formel 1-bil til et mesterverk som lyser i mørket. Mercedes AMG Petronas Motorsports designteam benyttet en Epson-skriver i SureColor SC-S-serien til å produsere en selvlysende versjon av bilens ikoniske branding. Bilens lys ble slått av, og staben fullførte arbeidet med verdens første pitstop som lyser i mørket. Med selvlysende kjeledresser utførte teamet flere raske dekkbytter.

Effekten ble ytterligere forsterket av Epsons flaggskip EB-L25000U, verdens første og mest lyssterke 3LCD-laserprojektor med 25 000 lumen og 4K-teknologi, som er utviklet for dynamiske og effektfulle produksjoner¹.

Konseptet er utviklet for å oppmuntre Formel 1-tilhengerne til å se på depotene med helt nye øyne, samtidig som det demonstrerer det globale teknologiske lederskapet både Epson og Mercedes AMG Petronas Motorsport står for, på en svært overbevisende måte.

Den selvlysende pit stope'ne inngår i en serie av innovative aktiviteter fra samarbeidspartnerne Epson og Mercedes AMG Petronas, inkludert blant annet fjorårets #LewisGetsInked-kampanje og Lewis Hamiltons blekktankutfordring i 2017 ( https://www.epson.co.uk/lewisgetsinked).

En video med blant annet det selvlysende innholdet vil bli offentliggjort på Epsons kanaler innen kort tid.

Ian Cameron, daglig leder for merkevare og kommunikasjon hos Epson, sier: «Vårt partnerskap med Mercedes AMG Petronas Motorsport har alltid fokusert på å samarbeide i jakten på innovasjon og resultater innen våre respektive bransjer. Den selvlysende pitstop'en er både banebrytende og spennende. Den viser på en perfekt måte hvor tilpasningsdyktige og praktiske produktene våre er, i et svært uvanlig og tøft miljø. Vi er veldig begeistret over resultatet.»

Victoria Vowles, markedsdirektør hos Mercedes AMG Petronas Motorsport, sier «Det er alltid en glede å samarbeide med Epson om å skape disse innovative og fremtidsrettede konseptene. Epsons bruk av avansert teknologi for å skape resultater passer perfekt til det vi streber for å oppnå i Formel1. Pit-stopene er en fast etablert del av Formel1-opplevelsen, så samarbeidet med Epson og deres banebrytende produkter gir oss et nytt perspektiv på denne prosessen, og det har vært veldig spennende.»

Se ditt lokale Epson-nettsted hvis du vil ha mer detaljert informasjon om Epsons SureColor SC-S-serie, EB-L25000U og andre Epson-produkter. http://global.Epson.com/web_sites.html

Vær oppmerksom på at produktnavn og tilgjengelighet kan variere i ulike regioner.

1. I henhold til undersøkelser utført av Seiko Epson (per august 2016).

 

– Slutt –