Epson og Nuance slår seg sammen for å levere den ideelle løsningen for kanalen

Markedsledende utskrifts- og arbeidsflytprogramvare fra Nuance med produktiviteten og effektivitetsfordelene med Epsons blekkskrivere for bedrifter

Epson og Nuance slår seg sammen for å levere den ideelle løsningen for kanalen

Epson og Nuance har bekreftet det europeiske elementet av et globalt samarbeid som fører sammen markedsledende utskrifts- og arbeidsflytadministrasjonsløsninger fra Nuance og produktiviteten, effektiviteten og miljøfordelene til Epsons multifunksjonsskrivere for bedrifter. Samarbeidet tilbyr kanalen en kombinert produkt- og programvareløsning som vil levere økte inntjeningsmuligheter for kanalen og låse opp flere fordeler for markedet med små og mellomstore bedrifter og konserner.

Ved å bruke Nuance Equitrac- og eCopy ShareScan-løsningene kan de kombinerte produkt- og programvareløsningene enkelt integreres i eksisterende IT-parker med produkter fra flere produsenter. Brukere kan oppnå bedre kontroll over kostnadene, økt dokumentsikkerhet og mer effektive arbeidsflytprosesser, samt reduserte krav til produktvedlikehold og brukerinngrep.

Darren Phelps, direktør for bildeløsninger, Epson Europe, sier: "Nuance-produkter er ofte valget for store konsern med store skriverparker med enheter fra flere produsenter. Gjennom dette samarbeidet håper Epson å forenkle salget for kanalpartnerne våre som er ute etter å utvide markedene sine, samt legge til rette for overgangen fra laserskrivere til blekkskrivere i markedet for små og mellomstore bedrifter og store konsern."

Chris Strammiello, konserndirektør allianser og strategisk markedsføring for Nuance Communications, sier: "Epsons multifunksjonsskrivere for bedrifter og Nuances arbeidsflytløsninger er en kraftig kombinasjon for kanalpartnere som ønsker for å levere løsninger som støtter strategiske initiativer og forbedrer produktiviteten og effektiviteten for kundene sine. Gjennom samarbeidet med Epson er det nå enda enklere for kanalen å selge, distribuere og støtte integrerte løsninger som fører til betydningsfulle forretningsresultater."

Partnerskapsprodukter

Epson

I henhold til samarbeidsavtalen er følgende Epson-produkter kompatible med Nuance-programvaren:

  • WF-C20590-serien

  • WF-C17590-serien

  • WF-C869R-serien (per 1. kvartal 2018)

 

Epsons multifunksjonsskrivere for bedrifter leverer flere fordeler for bedriftsbrukere og sluttbrukere, inkludert hastigheter opptil 100 sider per minutt og en lav kostnad per side, samt redusert avfall og strømforbruk på henholdsvis opptil 99 % og 96 % sammenlignet med laserskrivere 1.  I tillegg er behovet for vedlikehold og brukerinngrep opptil 98 % mindre sammenlignet med laserprodukter 1.

 

Nuance

Epson-produktene over er nå kompatible med:

  • Nuance Equitrac

Utskriftsløsning for å redusere kostnadene, øke dokumentsikkerheten og legge til rette for bærekraftsprogrammer på tvers av utskriftsparker.

  • Nuance eCopy ShareScan

Arbeidsflytadministrasjonsløsning for å øke produktiviteten på kontoret ved å minimere tiden som ellers brukes på manuelle innsamlings-, behandlings- og videresendingsoppgaver.

 

[1] Som testet av BLI på oppdrag fra Epson i en periode på to måneder frem til februar 2017 mot et utvalg av konkurrerende maskiner