Epson oppdaterer skrivermodellene uten blekkpatroner med ny, slankere design

Lave kostnader og problemfri utskrift som tar mindre plass

Epson oppdaterer skrivermodellene uten blekkpatroner med ny, slankere design

3. januar 2017 – Epsons populære EcoTank-skriverne uten blekkpatroner er solgt i over 15 millioner eksemplarer1 på verdensbasis, men det har ikke ført til at selskapet har sluttet å forbedre dem. Med nytt, slankere design krever  grunnmodellene, ET-2600 og ET-2650 nå enda mindre plass. 

Akkurat som de andre EcoTank-skriverne i serien, er ET-2600 og ET-2650 utviklet for problemfrie og rimelige utskrifter i hjemmet. Disse nyskapende modellene uten blekkpatroner har et blekktanksystem med ekstra høy kapasitet, som er fylt med blekkflasker med stor kapasitet. Det betyr at skriverkriser – som å gå tom for blekk på ugunstige tidspunkter – kan bli noe som hører fortiden til. 

Grunnmodellene ET-2600 og ET-2650 leveres med nok blekk til å skrive ut opptil 4 500 sider i svart-hvitt og 7 500 i farger2. Med en svært lav kostnad per side og mye mer utskrift mellom påfylling, er modellene en kostnadseffektiv og effektiv løsning som kan redusere en brukers utskriftskostnader med 74 % i gjennomsnitt3.

Disse problemfrie skriverne er også enkle å bruke, fra oppstart på bare tre trinn – fylle tanken, konfigurere og skrive ut – til mobile utskrifter med Epsons utvalg gratisapper4. Når det originale blekket til slutt går tomt, er det også enkelt å kjøpe rimelige etterfyllingsflasker for å etterfylle tankene. Etterfyllingsflaskene har også høy kapasitet, slik at brukeren kan fortsette å skrive ut tusenvis av sider uten avbrudd. 

EcoTank-skrivere er en langsiktig og pålitelig utskriftsløsning. Den gir klare, skarpe og nøyaktige utskrifter takket være Epsons holdbare og pålitelige Micro Piezo-teknologi og originalblekk fra Epson. For ekstra trygghet, blir den spesialutviklede og integrerte utformingen levert med en tre års utvidet garanti (ved registrering5) eller 30 000 sider.

- Mange har begrenset plass hjemme. og derfor har vi effektivisert EcoTank-skriveren for å gjøre den mer kompakt og tiltalende. EcoTank-skriveren har allerede vist seg å være uhyre populær, med et samlet globalt salg på 15 millioner enheter1 takket være den svært lave kostnaden og den problemfrie utformingen. Vi tror dette nye, slankere tilskuddet vil tiltrekke enda flere kunder, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge. 

ET 2600 og ET-2650 er tilgjengelige fra februar 2017 til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr 3295 og 3495 inkl. mva.

NøkkelfunksjonerET-2600ET-2650
Skriv ut, kopier og skann
Integrert blekktank med ekstra høy kapasitet
LCD-skjerm og minnekortspor-
Micro Piezo-teknologi
Ekte Epson-blekk
Garanti: 1 år eller 30 000 sider, og opptil tre år ved registrering5
Skriv ut opptil 4 500 sider i svart-hvitt og opptil 7 500 sider i farger2
Utskriftshastighet svart-hvitt/farger, 10/5 sider i minuttet[6]
Wi-Fi
Wi-Fi Direct-
Skriv ut raskt og enkelt over Wi-Fi fra smarttelefon, nettbrett og PC-er med Epson iPrint4
Epson Connect-støtte (Email Print, Remote Print Driver)4

 

Om Epson
Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har nærmere 72 000 ansatte i 93 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/