Epson presenterer den nye Expression Home-serien

Stilige alt-i-ett-enheter med Wi-Fi, perfekt for utskrift hjemme

Epson presenterer den nye Expression Home-serien

Epson fortsetter å levere verdensberømt utskriftsteknologi til hjemmemarkedet med den nyeste Expression Home-serien: XP-445, XP-442, XP-345, XP-342, XP-247, XP-245. Disse alt-i-ett-skriverne med mobilutskriftsløsninger er nette og kompakte, samtidig som de er enkle og rimelige å bruke.

Det er enkelt å spare penger med Expression Home-serien og det separate Claria Home-blekket. Ettersom blekket kan kjøpes separat, trenger du bare bytte fargen som er tom. Brukerne kan også være sikre på at det ikke er inngått kompromisser med tanke på kvaliteten. Blekket er spesielt utformet for å produsere glansede bilder og skarpe, klare dokumenter.

I stedet for å være bundet til et skrivebord, ønsker mange friheten til å skrive ut fra mange områder av huset, fra smarttelefon eller nettbrett, og selv når de er på farten.  Expression Home-serien har derfor fleksible, tidsbesparende og praktiske funksjoner som gjør det raskt og enkelt å skrive ut. Med Wi-Fi er det mulig å sende elementer som skal skrives ut trådløst fra hvor som helst i hjemmet. XP-340- og XP-440-serien kan også skilte med Wi-Fi Direct, slik at det er veldig enkelt å skrive ut trådløst uten nettverk. Kostnadsfrie nedlastbare Epson Connect1-apper (tilgjengelig med alle Expression Home-modeller) sørger for ytterligere allsidighet. Med Epson iPrint[1] kan brukerne skrive ut og skanne trådløst, mens de med Epson Creative Print1-appen kan skrive ut bilder direkte fra Facebook, lage tilpassede hilsningskort, gjøre bildene om til maler for fargelegging og mye mer. I tillegg gjør Epson Email Print1-funksjonen det mulig å sende filer direkte til skriveren fra nesten hvor som helst i verden. Og for å gjøre det enkelt å skrive ut bilder uten datamaskin, er XP-340- og XP-440-serien utstyrt med en farge-LCD-skjerm og minnekortspor.

Expression Home-modellene kombinerer skriver, skanner og kopimaskin i én kompakt og plassbesparende enhet. Disse modellene har en stilig, elegant og slank utforming, noe som gjør at de enkelt passer inn i moderne hjem.

- Expression Home-serien tilbyr kundene en smart løsning med separate blekkpatroner for å holde utskriftskostnader nede. Serien har en kompakt konstruksjon som tar opp minst mulig plass i hjemmet og fantastiske mobile tilkoblingsalternativer som muliggjør utskrift på farten. Det er individuelle forskjeller i serien, for eksempel med Wi-Fi Direct, ulik størrelse på LCD-skjermene, et minnekortspor og ulike utskriftshastigheter. Dette sikrer at alle kunder kan finne en modell som passer til deres behov og budsjett, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Expression Home-serien (XP-445, XP-442, XP-345, XP-342, XP-247, XP-245) er tilgjengelig i oktober til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr 1095, kr 1095, kr 795, kr 795, kr 595 og kr 595 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner●P-240-serien●P-340-serien●P-440-serien
Separate Claria Home-blekk
Skriv ut og skann trådløst fra hvor som helst i hjemmet med Wi-Fi-tilkobling
Wi-Fi DirectTM for trådløs utskrift uten nettverk-
Epson Connect1+ Scan-to-Cloud
LCD-fargeskjerm på 3,7 cm--
LCD-berøringsskjerm på 6,8 cm--
Skriv ut direkte fra minnekort-
ISO-utskriftshastigheter på opptil XX sider per minutt (svart-hvitt/farger)[2]8 / 410 / 4,510 / 4,5
ISO-utskriftshastigheter på opptil XX sider per minutt for kladd (svart-hvitt/farger)[3]27 / 1533 / 1533 / 15

 


Om Epson

Epson er et global og ledende teknologiselskap som er dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjon og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg, og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har over 67 000 ansatte i 90 selskaper rundt om i verden og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. ligger i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1 700 ansatte, og hadde en omsetning 1,577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/


[1] Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print og Epson Scan-to-Cloud krever en Internett-tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om støttede språk og enheter, kan du besøke www.epson.no/connect.

[2] Fastsettes i henhold til ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittlig ESAT for standardutskrift av én side i kontorkategorien standard A4-simpleks. Besøk www.epson.eu/testing for mer informasjon

[3] Besøk www.epson.eu/testing hvis du ønsker informasjon om testvilkår