Epson samarbeider med MyQ for å forenkle produktintegrasjonen og forbedre infrastrukturen og administrasjon av skriverparker

Den globale avtalen sørger for at maskinvare for multifunksjonsskrivere og administrasjonsprogramvaresystemer sammenstilles for å forenkle bruken og forbedre effektiviteten

Epson samarbeider med MyQ for å forenkle produktintegrasjonen og forbedre infrastrukturen og administrasjon av skriverparker

Epson har inngått et globalt samarbeid med MyQ – en leder innen løsninger for sikker utskriftsadministrasjon og systemintegrering.

Samarbeidet fører sammen MyQs ledende egenskaper innen integrering og arbeidsflytadministrasjon og Epsons multifunksjonsskrivere for bedrifter og de betydelige fordelene som tilbys av dem – nemlig forbedret effektivitet, produktivitet, kostnadsreduksjon og miljøvern.

Skiftet åpner for enklere integrering av blandede skriverparker og systemadministrasjon for sluttbrukere samt strammere produktkontroll, forbedret sikkerhet og kostnadsreduksjoner.

Darren Phelps, VP Epson Europe, sa: «Mange bedrifter ønsker å ta i bruk en ny prosess og tilpasse seg nye måter å jobbe på, med økt sikkerhet og bedre arbeidsflyter som kan lette presset som oppstår av mer eksterne oppsett.  Mange andre ønsker å effektivisere prosesser og redusere kostnader.  Dette partnerskapet vil bidra til å støtte disse ambisjonene og øke sikkerheten, redusere kostnader og øke produktiviteten, samtidig som det fungerer mer effektivt».

Martin Janus, adm. dir. i MyQ, sier: «Det har alltid vært vår ambisjon å hjelpe kunder med å navigere det stadig skiftende IT-landskapet og å finne – blant alle de tilgjengelige løsningene – den som er best for dem. Vi fokuserer spesielt på maksimal effektivitet og utmerket brukeropplevelse. Samarbeidet mellom Epson og MyQ kombinerer markedsledende maskinvare og programvare for å gi sluttbrukerne en løsning som er enkel å integrere og administrere».

For mer informasjon om Epsons utvalg av blekkskrivere for bedrifter: Add local link

For mer informasjon om MyQ: https://www.myq-solution.com/

Slutt

 

Om MyQ Solution

MyQ Solution er en førsteklasses programvare for utskriftsadministrasjon fullpakket med funksjoner som gjør utskriften sikker, tilgjengelig og kostnadsbesparende. Brukergrensesnittet kan tilpasses, noe som sparer brukerne tid takket være enkle ettklikksfunksjoner. Kraftige OCR-funksjoner forbedrer brukeropplevelsen med en fremragende dokumentarbeidsflyt, noe som gjør MyQ ideell for digital omstilling i virksomheter av alle størrelser.