Epson samarbeider med National Geographic for å oppfordre bedrifter til å skru ned varmen i kampen mot klimaendringer

Epson samarbeider med National Geographic for å fremme beskyttelsen av verdens permafrost – den frosne bakken under jordas polarområder – i den nylig lanserte kampanjen «Turn Down the Heat».

Epson samarbeider med National Geographic for å oppfordre bedrifter til å skru ned varmen i kampen mot klimaendringer

Epson samarbeider med National Geographic for å oppfordre bedrifter til å skru ned varmen i kampen mot klimaendringer

Epson samarbeider med National Geographic for å fremme beskyttelsen av verdens permafrost – den frosne bakken under jordas polarområder – i den nylig lanserte kampanjen «Turn Down the Heat».

Kampanjen kommer mens forskerne forutser at verdens permafrost vil tine fullstendig innen 2100, noe som drastisk vil endre økosystemer, heve globalt havnivå og slippe ut over 950 milliarder tonn metan i atmosfæren. Sammen har Epson og National Geographic som mål å øke bevisstheten rundt hvordan bedrifter kan redusere sin andel av global oppvarming.

«Turn Down the Heat» frontes av National Geographic-forskeren, Dr. Katey Walter Anthony, som leder arktiske observatorier i Alaska og Russland for å holde øye med klimaendringers langvarige innvirkning. Hennes banebrytende forskning på beskyttelse av permafrost er omtalt i en rekke videoer, infografikk og nettbasert innhold i samarbeid med Epson og National Geographic, og finnes på heatfree.epson.com.

Dr. Anthony kommenterte: «Arktis smelter bokstavelig talt foran øynene våre. Opptil 10 % av den anslåtte globale oppvarmingen dette århundret kan komme fra tining av permafrost, og det påvirker hele jorden. Valgene våre har virkelig betydning på arbeidsplassen og i livet. Og når bedrifter og folk tar smarte avgjørelser om hvilken teknologi vi bruker, vil dette også utgjøre en positiv forskjell for miljøet vårt.»  

Energisparing er avgjørende i kampen mot global oppvarming, men mange teknologier bruker betydelige mengder og er i gang i forretningsmiljøer hvert sekund. Epsons banebrytende utvalg av skrivere med varmefri teknologi går imot denne trenden. De krever mindre energi, færre reservedeler og har lavere miljøpåvirkning.

Epsons globale president Yasunori Ogawa kommenterte:«Bærekraft står i sentrum for alt vi gjør i Epson, og vi er opptatte av å ikke bare senke vårt eget miljøfotavtrykk, men også å hjelpe kundene våre med det samme. Vi håper å gjøre en forskjell i å overvinne globale miljøproblemer med kundene og forretningspartnerne våre gjennom teknologien vår.

Kampanjen har avduket fem nøkkeltrinn som bedrifter kan ta i kampen for å beskytte permafrosten vår, inkludert:

  1. Skru ned varmen:Enhetene på kontoret, fra apparater til skrivere, kan avgi betydelig mengder varme. Når det er på tide å skifte dem ut, bør bedrifter vurdere de varmefrie alternativene som er tilgjengelige – hver enhet spiller sin rolle i å redusere global oppvarming og hjelpe bedrifter med å nå målene sine for ESG.

 

  1. Dra nytte av den sirkulære økonomien:Enten det er kontormøbler, emballasje eller elektroniske enheter, kan det å produsere enheter generere mye varme – det samme kan det å kaste dem på en søppelfylling. Når det er mulig, bør bedrifter vurdere hvordan nye innkjøp og gammelt avfall kan komme fra – og settes tilbake i – den sirkulære økonomien. 
  1. Revurdere vann og fornybar energi:Når det gjelder å drive arbeidsområdet, bør virksomheter tenke på hvor mye energi som kan komme fra rene fornybare kilder, for eksempel sol- og vindkraft, siden fossilt brennstoff spiller en betydelig rolle i oppvarmingen av jordas atmosfære. Det samme gjelder oppvarming og behandling av vann. Derfor bør bedrifter prøve å spare vann der det er mulig, inkludert med å implementere vannsensorteknologi.
  1. Innrette bærekraftige verdier i hele forsyningskjeden:Bærekraft har nå blitt et viktig problem for alle organisasjoner, og de som tar det på alvor, er åpne om hva de gjør for å redde planeten. Hvis bærekraft er viktig for en bedrift, bør de også vise det overfor bedriftene de handler og samarbeider med – de har makten til å drive bærekraftige verdier enda lenger over hele forsyningskjeden.
  1. Se til fremtiden:Etter hvert som vi kjemper mot tiden for å redde planeten vår, må bedrifter gjøre mer enn å slutte med papir og begynne å resirkulere – de trenger en klar plan for å bli karbonnøytrale, som dekker alt fra fornybar energi til konservering av vann. Å sette robuste mål for ESG og gi et tydelig veikart over hvordan de kan oppfylles, er avgjørende i kampen mot klimaendringer. Og bedrifter må være åpne om dem fordi kunder aldri har vært mer observant på «green-washing» – og det ser ikke bra ut!

Gå til Epsons hub for Turn Down the Heat her: https://www.epson.no/heat-free-technology

SLUTT

Om Epson
Epson er en global teknologileder dedikert til å skape bærekraft sammen og berike lokalsamfunn ved å utnytte sine effektive, kompakte og presise teknologier og digitale teknologier for å koble sammen mennesker, ting og informasjon. Selskapet fokuserer på å løse samfunnsmessige problemer gjennom innovasjon innen utskrift i hjemmet og på kontoret, kommersiell og industriell trykking, produksjon, visuelt og livsstil. Epson skal bli karbonnegativ og eliminere bruk av underjordiske ressurser som ikke er fornybare, for eksempel olje og metall, innen 2050.

Den verdensomspennende Epson-gruppen, som er ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, genererer årlige salg av rundt JPY 1 billion.
www.global.epson.com/  

Informasjon om Epson Europe

Epson Europe B.V. ligger i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1830 ansatte og oppnådde salg på 1,7 milliarder euro i regnskapsåret 2018.

www.epson.eu

Om varmefri Epson PrecisionCore-teknologi

Epsons varmefrie teknologi krever ikke varme i blekkoverføringsprosessen. I stedet brukes trykk på et Piezo-element, noe som reduserer miljøpåvirkningen samtidig som produktiviteten øker uten kompromisser. 

Varmefri teknologi gir fire fordeler:

-              Lavere strømforbruk sparer energi og penger

-              Få reservedeler gir lav miljøpåvirkning

-              Spar tid med konsekvent høyhastighetsutskrift

-              Lite behov for brukerinngripen øker produktiviteten