Epson SC-P400 gir profesjonelle fotoutskrifter hjemme eller i studio

Pigmentert blekk og fleksible tilkoblingsmuligheter inkludert

Epson SC-P400 gir profesjonelle fotoutskrifter  hjemme eller i studio

1. september 2015 – Epsons nyeste profesjonelle A3+-fotoskriver er lett, stilig og kompakt med mange funksjoner for profesjonelle utskrifter på et bredt utvalg medier. Kombinasjonen av pigmentert blekk og avanserte tilkoblingsmuligheter i en rimelig pakke, gjør SC-P400 ideell for amatørfotografer og fotoentusiaster.

Med SC-P400 kan amatørfotografer og fotoentusiaster lage profesjonelle utskrifter. Et sett med sju farger UltraChrome HiGloss 2-blekk med gloss optimiser betyr at bildene får livaktige farger og en jevn, glatt blank overflate. Blekket påføres med et skriverhode som lager de minste blekkdråpene blant noen A3+ fotoskriver på markedet[1], som gir utrolig nøyaktige utskrifter.

- SC-P400 kompletterer vår nye SC-P-serie av stasjonære pro-fotoskrivere , og den er ideell for brukere som vil ha profesjonelle resultatet på et bredt utvalg medier. I tillegg til overlegne tilkoblingsmuligheter og allsidige medieutskrifter, leveres den med det rimeligste pigmentblekksettet på markedet1, som betyr at kostnadsbevisste brukere kan holde kostnadene nede, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Det er enkelt å lage profesjonelle utskrifter i størrelser opptil A3+, og takket være støtte for et bredt utvalg medier kan flotte fotografier fremstilles på mange måter. For brukere som vil ha utskrifter av museumskvalitet, inkluderer SC-P400 en kunstpapirbane som er veldig enkel å bruke fordi den har en papirskuff bak. Utskrift på rullmedier er optimalisert med to rullpapirholdere som gjør det mulig å skrive ut nøyaktig på to-tommers medier med kjerne. Hvis brukeren vil ha tykkere bilder, støttes også stive medier på opptil 1,3 mm,. Utskrift på CD-er og DVD-er også er mulig.

Den nye modellen leveres med en rekke avanserte tilkoblingsfunksjoner inkludert Wi-Fi-utskrift, for enda mer fleksibilitet enn før. Hvis du bruker en smarttelefon eller nettbrett, kan du laste ned iPrint-appen til enheten og trådløst skrive ut fotografier raskt og problemfritt. Skriveren kan til og med kobles til et lokalt nettverk i en fotolab eller et kontor takket være den innebygde Ethernet-funksjonaliteten.

Den er videre såvel den minste og letteste A3+-fotoskriveren med pigmentert blekk tilgjengelig på markedet1. Det sparer verdifull skrivebords- eller benkeplass. Den stilige og profesjonelle designen gjør at den passer godt inn i et moderne hjem, studio eller kontor.

SC-P400 er tilgjengelig i salg 1. november 2015 til en anbefalt utsalgspris på kr. 5700 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner

Overlegen kvalitet og lysekthet med Epson UltraChrome Hi-Gloss 2-blekk

Stort fargespillerom med 7 farger pluss Gloss Optimiser

Svært nøyaktig utskrift med blekkdråper på 1,5 pl

Rimelige 14 ml blekkpatroner

Kompatibel med en lang rekke medier inkludert kunst-, blanke og matte papirer

Rullpapirholdere gjør det mulig å enkelt skrive ut på 2-tommers medier med kjerne.

Papirbane for kunstpapir fra pairskuff bak gir enkel mating av kunstpapir

Støtter stive medier på opptil 1,3 mm

Wi-Fi for trådløs utskrift fra nettbrett, datamaskiner og smarttelefoner

Skriv ut fra nesten hvor som helst med smarttelefonen eller nettbrett med Epson iPrint-støtte

Innebygd Ethernet

Moderne design gir et flott utseende og kvalitetsfølelse

Kompakt størrelse (622 x 324 x 219 mm) – får plass hvor som helst, enten hjemme eller i studioet

Lett design (12,3 kg)

Utskrift uten kanter

5760 x 1440 optimalisert oppløsning

CD/DVD-utskrift

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013.

http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Sammenlignet med konkurrerende A3-fotoskrivere med et blekksett med seks eller flere farger som finnes på markedet per juni 2015