Epson-skrivere og PaperLab er utnevnt blant Good Design Best 100

Epson-skrivere og PaperLab er utnevnt blant Good Design Best 100

PaperLab

Prisbelønt teknologi som forbedrer menneskers liv

Seiko Epson Corporation (TSE: 6724, «Epson») har blitt informert om at deres blekkskrivere ET 4750, L6190/L6191/L6198 og ET-2750 og papirproduksjonssystemet for kontorer som bruker en tørr prosess PaperLab A-8000, 1er valgt inn på listen Good Design Best 100. Good Design Awards hyller design som er nyttig og beriker livene våre og samfunnet. I 2017 vant Epson Good Design Awards for totalt syv produkter, inkludert to projektorer, fire skrivere og papirproduksjonssystemet for kontorer, men bare de mest bemerkelsesverdige eller betydelige designene kommer inn på Best 100-listen.

 

Design som kom med på Best 100-listen, vises på Good Design Exhibition 2017 («G Exhibition»), som arrangeres 1. .til 5 .november på forskjellige steder i Tokyo Midtown-komplekset. Produktene på Best 100-listen er også kvalifisert for Good Design Grand Award, Good Design Gold Award og Good Design Special Awards. Vinnerne av disse prisene kunngjøres 1 .november 2017.

Manabu Kawahara, administrerende direktør for design i Epsons avdeling for utskriftsløsninger sier, «Kundene våre har hyllet blekktankskriverne med høy kapasitet fordi de kan skrive ut så mye de vil uten å bekymre seg for kostnadene. Vi har brukt mye tid på utseendet og anvendeligheten til blekkskriverne ET-4750, L6190/L6191/L6198 og ET-2750. Som neste generasjons blekktankskrivere, tilbyr disse skriverne mer enn bare valuta for pengene. De er kompakte, stilige og enkle å bruke, og reduserer frustrasjonen folk føler når de går tom for blekk. Vi vil fortsette å bruke utskrift til å forbedre kvaliteten på menneskers liv og arbeid, og vil utvikle skriverdesign for produkter som overgår kundenes forventninger.»

Epsons design er som utvalgt til Best 100-listen:

ET-4750, L6191/L6190/L6198, ET-2750 blekkskrivere

Denne A4-flerfunksjonsskriveren har store blekktanker, og høy produktivitet og kostnadseffektivitet. Blekktankene og blekkflaskene er utformet for å gjøre påfyllingsprosessen rask og uten søl, og skriveren er intuitiv og enkel å navigere på. Tanken er foran, noe som forbedrer tilgjengeligheten og gjør det enklere å kontrollere blekknivået. Bare sett inn blekkflasken, og så fyller mekanismen opp tanken til full kapasitet. Tanken stikker ut fra skriveren og viser den imponerende kapasiteten, og den enkle, runde formen på kabinettet viser en solid holdbarhet som passer perfekt inn i alle hjem.

Dommerpanelets kommentarer

Epson har tatt i bruk blekktanker av høy kapasitet for å takle problemer med tomme blekkpatroner og kostnaden på blekkpatroner. Blekktankene er plassert på forsiden av skriverne. Formen og fargen på blekktankenheten er diskret, og enheten passer godt til resten av skriveren. Tankene er enkle å fylle, og du kan raskt se hvor mye blekk som er igjen. Utformingen er både vakker og funksjonell. I tillegg er utformingen av blekkflasketuten og blekktankinngangen unike for hver farge å hindre feilfylling. Det ble ikke gått på kompromiss med utformingen av blekkflaskene. En mekanisme for automatisk stopp hindrer at blekk lekker når en flaske fjernes fra tanken, selv når av dysen peker nedover. Dette forhindrer søl. Vi setter også pris det vakre, justerbare kontrollpanelet, skriverens myke linjer og glatte, rene utseende.

PaperLab A-8000 (selges bare i Japan)

PaperLab A-8000 er det første 2papirproduksjonssystemet for kontorer som bruker en tørr prosess 1til å ødelegge brukte dokumenter på en sikker måte, og produsere nye ark. Epsons tørrfiberteknologi gjør det mulig å produsere papir uten de store mengdene vann som vanlig papirproduksjon krever. Siden det ikke kreves rørinstallasjoner, kan PaperLab installeres på et bakkontor eller hvor som helst der det er plass til å oppsirkulere brukt papir. PaperLab endrer kontordriften ved å øke informasjonssikkerheten, produsere papir i ulik vekt og størrelse og redusere brukernes miljøpåvirkning.

Dommerpanelets kommentarer

Det er mye diskusjon rundt bruken av papirløse prosesser. PaperLab er en virkelig enestående løsning som ett svar på spørsmålet om fremtidig papirbruk. Faktumet at du kan resirkulere brukt papir på kontoret, og dermed øke informasjonssikkerheten, er spesielt prisverdig.

Andre Epson-produkter som er tildelt 2017 Good Design Awards:

  • EB-1795F projektor
  • EB-L1000-projektorserien
  • Workforce Pro WF-3720/4720/4740 blekkskriver for bedrifter
  • EP-50V blekkskriver (selges bare i Japan)
  • WorkForce Enterprise WF-C20590/C17590 A3-flerfunksjonsblekkskriver med farge

Vær oppmerksom på at Epson-produkter og -tjenester varierer etter region.

Se din lokale Epson-salgsavdeling for detaljer om produkter og tjenester som er tilgjengelig i din region: www.epson.no

Good Design Awards

Good Design Award er et omfattende designmarkedsføringssystem som velger god design ut fra en rekke ulike fenomener. Den drives av Japan Institute for Design Promotion, en offentlig interesseorganisasjon. Forløperen, Good Design Selection System (eller G Mark System), ble grunnlagt i 1957 av Ministry of International Trade and Industry (nå Ministry of Economy, Trade and Industry), og har vært engasjert i dette arbeidet i omtrent 60 år.

Mottakere av en Good Design Award får bruke G Mark-symbolet, som har vært et symbol på god design i over 50 år.
http://www.g-mark.org/?locale=en

1. Små mengder vann brukes for å opprettholde et visst nivå av luftfuktighet inne i systemet.
2. PaperLab er det første papirproduksjonssystemet for kontoret som bruker en tørr prosess, i henhold til en Epson-undersøkelse utført i november 2016.