Epson størst på projektor

Epson beholder posisjonen som markedsleder på det norske markedet i Q1-Q3 2012

Epson størst på projektor

11 desember 2012 – Ifølge undersøkelser gjennomført av DMR i Norge gjør Epson det langt bedre enn markedsutviklingen innen salg av projektorer til privat- og bedriftssegmentet. De siste tre kvartalene har selskapet økt salget med 55,1% i bedriftsmarkedet sammenlignet  med samme periode i fjor, samtidig som markedet totalt sett gikk ned med 4,9%. Ifølge DMR-rapporten har Epson en markedsandel på 18 prosent.  

I hjemmkinosegmentet blir markedet enda mer forbikjørt av Epson. Totalt har markedet økt med 12% de tre første kvartalene i forhold til fjoråret, mens Epson har økt sin andel med sterke 363 prosent og er klar markedsleder med 47%.

– Vi holder høy kvalitet i hvert eneste steg i produksjonsprosessen og et eksempel på det er at vi tester alle våre projektorer manuellt innen de pakkes på fabrikken. Høy kvalitet gir fornøyde kunder og vi er utrolig stolte over at så mange kunder velger Epson, både til hjemmet og til arbeidsplassen. Nå ser vi frem mot et nytt år med flere spennende produktlanseringer. Allerede på ISE-messen i Amsterdam i januar kommer vi til å vise et helt nytt konsept for interaktive møter innen B2B, sier Stig Andresen, daglig leder i  Epson Norge.

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe hadde 1 757 ansatte og en omsetning på 1 546 millioner euro i regnskapsåret 2011.http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/