Epson SureColor S-serien mottar den høyeste anerkjennelse fra Keypoint Intelligence

SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600 ble alle anerkjent med utmerkelser av de tekniske ekspertene i juryen

Epson SureColor S-serien mottar den høyeste anerkjennelse fra Keypoint Intelligence

6. november 2017– Keypoint Intelligence (tidligere kjent som Buyers Lab), verdens ledende uavhengige anmeldere av programvare, maskinvare og tjenester for bilde- og dokumentbehandling, har anerkjent Epson for sin innovasjon og utrolige fargepresisjon som fremkommer med de solventbaserte skiltskriverne i SureColor S-serien.

Alle de tre nåværende modellene i serien – SC-S40600, SC-S60600 og SC-S80600 – mottok BLI Pick-prisen på SGIA-Expo 2017:

 

  • Epson SureColor S40600– Enestående grunnleggende CMYK 54/64" økosolvent-/lateksenhet

  • Epson SureColor S60600– Enestående høyproduksjons CMYK 54/64 økosolvent-/lateksenhet

  • Epson SureColor S80600– Enestående utvidet fargespekter på 54/64" økosolvent-/lateksenhet

«Keypoint Intelligence samarbeidet svært tett med Epson under testprosessen, og alle tre solventskriverne i Epson SureColor S-serien ga de laveste Delta E-målingene av alle enhetene som ble testet», sier David Sweetnam, direktør for forskning og laboratorietjenester for EMEA/Asia hos Keypoint Intelligence. «Disse prisene gir en spesiell anerkjennelse til produsenter og produkter som presterer bedre enn andres tilsvarende produkter i våre omfattende laboratorietester, og alle tre modellene i S-serien har gjort det svært bra i testene våre – de leverer den nøyaktigheten som alle fargekritiske trykkerier vil sette pris på.»

Siden lanseringen av sitt testprogram økosolvent-/lateksenheter i 2016 har BLI testet svært mange skrivere i Europa og USA. Disse første BLI Pick-prisene gir spesiell anerkjennelse til de beste maskin- og programvareproduktene som er anmeldt av BLIs team av tekniske eksperter og analytikere.

«Vi har alltid er visst akkurat hvor gode SureColor SC-S-skriverne våre er til skilt- og utstillingsmarkedet, med salgstall som tilsier at kundene våre også vet det», sier Chris Davies, produktsjef hos Epson Europe. «Derfor er vi veldig fornøyde med at en testorganisasjon av Buyers Labs kaliber ser det riktig å anerkjenne ikke bare én, men alle tre SC-S-skriverne våre med priser for høyeste tekniske kvalitet.»

Epsons profesjonelle bildebehandlingsløsninger er laget med den mest avanserte teknologien for å oppnå resultater av høyeste kvalitet, og skriverne våre i SureColor S-serien er et utmerket eksempel på dette. Med klasseledende underlagskontroll og et bransjeledende fargespekter de blant de raskeste i sin klasse og leverer enestående kvalitet og verdi til kundene våre.