Epson SureColor SC-S70600 vinner European Digital Press Association Award

Høykvalitets 8-fargers enhet produserer med et ultra bredt fargeutvalg for kreative, skilting og display applikasjoner

Epson SureColor SC-S70600 vinner European Digital Press Association Award

28 August 2013–Epson SureColor SC-S70600 har vunnet den prestisjetunge utmerkelsen European Digital Press Association (EDP) Award for “Best Wide Format Roll-To-Roll Printer – Up To 1.6 metres”. 

SureColor SC-S70600 kombinerer ultrahøy kvalitet, allsidig og bredt fargeutvalg med fleksibilitet og produktivitet i èn skriver som kan produsere alt fra enkle skilt til avanserte utstillinger og dekor

Dette er selskapets første 64-tommers (162,6 cm) rullematet skriver som støtter hvitt og metallisk blekk samtidig.Utskriftkvaliteten sikres ved en kombinasjon av Epsons UltraChrome GSX-blekk og det utprøvde Thin Film Piezo-skrivehodet som gir presise dråper og et langt produksjonsliv. Støtte for oppløsning på opptil 1440 x 1440dpi gjør at SC-S70600 leverer utskrifter med fremragende klarhet, fine detaljer og jevne overganger.

 «SureColor SC-S70600 gir brukere med høye krav til kvalitet en mulighet til å skrive ut med levende farger, jevne hvite flater og en rekke metalliske effekter på klar film, vinyl, lerret, fotopapir og andre populære medier,» sier Duncan Ferguson, Director, Pro Graphics Epson Europe. «Den utvider brukernes kreative muligheter dramatisk uten at det går ut over produktiviteten og vi er veldig glade for å ha mottatt denne prestisjetunge utmerkelsen.»

EDP Association består av 20 fagtidsskrifter innen digital utskrift fra 23 europeiske land og representerer over en million lesere. Rudolf Messer, president i EDP, kommenterte: "Årets vinnere har vist at ved å fokusere på investeringer innen forskning og utvikling kan de fortsette å bringe innovative produkter til markedet som virkelig utgjør en forskjell for sine kunder.

Om Epson

Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling og innovasjon. Selskapet har som mål å overgå visjonene til sine kunder med kompakt og energisparende presisjonsteknologi,og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til elektroniske og krystallenheter.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 75 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe
Epson Europe B.V., med hovedkontor i Amsterdam, er selskapets regionale hovedkvarter for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Med en arbeidsstyrke på 1594 ansatte hadde Epson Europe i regnskapsåret 2010 en omsetning på 1583millioner euro. http://www.epson.eu

Environmental Vision 2050
http://eco.epson.com/