Epson tilbyr det betrodde EcoTank-varemerket til bedrifter

Sørger for en svært lav total eierkostnad i en brukervennlig og kompakt pakke

Epson tilbyr det betrodde EcoTank-varemerket til bedrifter

Tre nye svart-hvitt EcoTank-skrivere med blekktank sørger for introduksjonen av disse svært suksessrike og effektive modellene for bedrifter. Med en svært lav total eierkostnad (TCO) i en brukervennlig og kompakt utforming, sørger ET-M2140, ET-M1120 og ET-M1100 for høy pålitelighet og minimal brukerinngripen for kunder, fra store konserner til helsevesenet, små kontorer, hjemmekontorer og mer.

Ytterligere syv modeller lanseres i nær fremtid for å håndtere en enda større variasjon i kundebehovene. Hele serien med 10 modeller tilbyr funksjoner som PCL- og GDI-skriverspråk, automatisk dokumentmater, tosidig utskrift, 4-i-1-funksjonalitet, Ethernet, USB- og Wi-Fi-tilkobling, utskriftshastigheter på opptil 20 sider i minuttet og blekkapasitet på opptil 11 000 sider.

Reggie Dubb, produktsjef i Epson Europe, sier: «Våre skrivere med blekktanker med høy kapasitet, inkludert EcoTank-modellene, har solgt over 30 millioner. Suksessen deres og måten de har blitt møtt på av kunder over hele verden er grunnen til at vi lanserer disse nye modellene for forretningsbrukere.»

«I store kontormiljøer er de ideelle for personlige kontorer som en skrivebordsenhet, eller for små arbeidsgrupper med en til tre personer. I tillegg kan de brukes som en skrivebordsskriver på små kontorer og hjemmekontorer, og på steder der brukerne trenger en skriver som er pålitelig og som sjelden trenger påfylling, for eksempel legekontor.»

De tre første modellene vil være tilgjengelige fra oktober 2018.

NøkkelfunksjonerET-M2140ET-M1120ET-M1100
Funksjon3-i-1skriverskriver
GrensesnittUSBUSB + Wi-FiUSB
Utskriftshastighet20 spm15 spm15 spm
Kapasitet for medfølgende blekk:11 000 sider5 000 sider5 000 sider
Utskriftsoppløsning600 dpi360 dpi360 dpi
Tosidig utskrift
SkriverspråkGDIGDIGDI