Epson TM-L90 Liner Free gir serveringssteder økt kundeservice

TM-L90 Liner-free og NCRs “Receipt on Label”-medier lager klebende kvitteringer for økt bestillingsnøyaktighet, effektivitet og kundetilfredshet

Epson TM-L90 Liner Free gir serveringssteder økt kundeservice

10 mai 2012: Epson, Europas ledende produsent av betalingsterminalskrivere[1], har lansert TM-L90 Liner-free. Dette er en pålitelig termisk kvitteringsskriver som er kompatibel med NCRs “Receipt on Label”- (RoLTM) -medier. Ved å skrive ut kvitteringer med klebende bakside,  gir TM-L90 Liner-free en pålitelig, automatisert metode for å merke bestillinger av mat og drikke, inkludert leverings- og avhentingsbestillinger. Restauranter, kaféer og kaffebarer unngår dermed manuelle etiketteringsprosesser som eksempelvis bruk av tape eller fettstifter. Dermed blir bestillinger mer effektive og nøyaktige, som igjen gir økt kundeservice.

Ettersom TM-L90 Liner-free kan brukes med NCRs RoL-medier eller standard termisk kvitteringspapir, er kun én skrivermodell tilstrekkelig for å dekke behovene for kvitteringsutskrifter og bestillingsmerking. Dette reduserer også kostnadene til service og kundestøtte.

Laura Buehler, produktsjef hos Epson Europe, sier: “Ved å bygge videre på suksessen til TM-T88IV ReStick, en skriver som produserer kvitteringer med lav heftstyrke, har vi utviklet TM-L90 Liner-free for kunder som ønsker en etikett med kraftigere klebeevne. Epson-kunder kan nå velge mellom flere ulike typer klebende kvitteringer for å få dekket behovene”

TM-L90 Liner-free er kompatibel med 40 og 80 mm papir, og gjenkjenner papirbredden automatisk for enkelt bytte av medium uten å måtte endre på applikasjonen. Skriverens sensor for medier med svarte markeringer gjør at den kan kutte kvitteringen mellom klebeområdene. TM-L90 Liner-free har en automatisk funksjon for å redusere toppmargen, noe som bidrar til å spare papir og gjør at den kan skrive ut toppen av neste kvittering før den kutter den nåværende kvitteringen. Utskriften vil fortsette etter at kvitteringen har blitt kuttet automatisk.

Simon McCouaig, administrerende direktør i NCR Consumables Europe, kommenterer: “Sammen med NCRs RoL-medier, forbedrer og videreutvikler TM-L90 Liner-free serverings- og restaurantbransjens kundetilfredshet. Denne miljøvennlige løsningen fjerner behovet for tradisjonelle etiketter med dekkpapir og hjelper serveringssteder med å redusere matavfallet og kostnadene til arbeidskraft som følger av unøyaktig prosessering. Økt effektivitet og nøyaktighet ved prosesseringen av bestillinger forbedrer den totale kundeopplevelsen.”

For kostnadshensyn og redusertnegativ innvirkningen på miljøet, er TM-L90 Liner-free designet for å gi lavere strømforbruk og er ENERGY STAR-kvalifisert når den brukes med Epsons strømforsyning PS180.

TM-L90 Liner-free er i salg.

Egenskaper

Termisk skriverteknologi og design som er utviklet spesifikt for restauranter med hurtigservice

Støtte for både NCRs Receipt on Label-medier og standard termisk kvitteringspapir

Kompatibilitet med 40 og 80 mm papirbredder

Sensor som gjenkjenner papirbredden automatisk

Sensor for papir med svarte markeringer

Papirbesparende pga funksjon for å redusere toppmargen

ENERGY STAR-kvalifisering med Epsons strømforsyning PS180

Vertikal eller horisontal installasjon eller veggmontering med opphengsbrakett


Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen bildeprodukter inkludert skrivere, 3LCD-projektorer for hjemmebruk og i profesjonelle sammenhenger til sensorer og annet mikroutstyr. Med en innovativ og kreativ kultur, fokuserer Epson på med sine produkter – kjent for overlegen kvalitet, funksjonalitet, kompakthet og energieffektivitet – å overgå visjonen og de forventninger kunder har verden over.
Ledet av det Japan-baserte Seiko Epson Corporation, består Epson Group av over

78 000 ansatte i 99 selskaper rundt om i verden, og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunn der Epson er representert.http://global.epson.com

OmEpsonEurope

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, 

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1594 ansatte og en omsetning på 1583 millioner euro i regnskapsåret 2010. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com

Om NCR Corporation

NCR Corporation (NYSE: NCR) er et globalt teknologiselskap som leder hvordan mennesker i verden møter hverandre, samhandler og gjør forretninger. NCRs assisterte løsninger og selvbetjeningsløsninger samt omfattende støttetjenester retter seg mot behovene til detaljister, finanssektoren, reisebransjen, hotell- og overnattingsbransjen, underholdnings- og spillbransjen, offentlig sektor, leverandører av teletjenester og utstyrsorganisasjoner i mer enn 100 land. NCR (www.ncr.com) har hovedkontor i Duluth, Georgia, i USA.

Følg oss på Twitter:@NCRCorporation, @careersatncr

Lik oss på Facebook:http://www.facebook.com/ncrcorp

Møt oss på LinkedIn:http://linkd.in/ncrgroup

Se oss på YouTube:www.youtube.com/user/ncrcorporation

NCR er et varemerke som tilhører NCR Corporation og som er registrert i USA og andre land.

Mediekontakt

Viviana Salvi

NCR Corporation – PR Manager South Europe

+39-02-4790-5102

viviana.salvi@ncr.com


[1] Kilde: Interconnection Consulting, 2010.