Epson utfordrer flatskjermer med en ny alt-i-ett-møteløsning som leverer bilder på opptil 100 tommer

Effektiviser møter og oppfordre til samarbeid med interaktive visninger og Skype-kommunikasjon

Epson utfordrer flatskjermer med en ny alt-i-ett-møteløsning som leverer bilder på opptil 100 tommer

4.januar 2017 Epsons nye og intuitive interaktive projektor, EB-1460Ui, oppfordrer til samarbeid og avansert integrering i bedriftsmøterom for å støtte måten folk arbeider på. Denne løsningen fra markedslederen tilbyr Wi-Fi, eksternt arbeid og selv Skype-møter på Full HD-skjermer på opptil 100 tommer –1 det har aldri vært enklere å samarbeide med kolleger, enten de er i samme rom eller på den andre siden av kloden.

- Nå kan du utvikle en virkelig fremtidsrettet og produktiv arbeidsplass ved å tilrettelegge for effektive og samarbeidsorienterte møter med vår nyeste løsning for små og mellomstore bedrifter og møterom. Disse avanserte Wi-Fi-projektorene med ekstra kort projeksjonsavstand bruker den nyeste teknologien og tilbyr informasjonsdeling i organisasjonen og imponerende interaktivitet på en skalerbar skjermstørrelse på opptil 100 tommer, noe som ikke er økonomisk mulig med flatskjermer. Dette er den rimeligste måten å ta i bruk skalerbare skjermstørrelser på, og løsningen er ideell for alle som ønsker å skape en moderne, interaktiv og produktiv arbeidsplass, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Brukerne kan presentere innhold fra to kilder ved hjelp av delt skjerm og utføre to oppgaver samtidig, for eksempel presentere og drifte en videokonferanse. Det er enkelt å lagre, sende og skrive ut tavleinnhold, og de innebygde høyttalerne på 16 W sørger for lyd uten ekstra utstyr eller kabler. Og for bedrifter som er bekymret for datasikkerheten, har alle modellene passordtilgang for tavledeling, krypterte passord for tavleinnhold og trådløs sikkerhet for å holde dataene sikkert.

EB-1460Ui er en alt-i-ett-løsning som er utformet for samarbeid på møterommet. Den muliggjør bruk av Skype og andre løsninger for videosamtale på møtene, og den tilbyr en rekke andre brukervennlige interaktive funksjoner. Funksjonalitet for ekstern tilgang reduserer reisekostnader, og funksjonen for eksternt skrivebord skaper handlingsrom og fleksibilitet fra skrivebordet – bare la PC-en stå på skrivebordet og presenter fra hvor som helst på kontoret. Finger-touch og interaktivitet med to penner gjør at du kan kontrollere presentasjonen selv, og med iProjection-appen er det enkelt å dele og strømme ulike typer innhold trådløst fra mobile enheter med iOS eller Android1. Takket være Miracast kan brukeren dessuten utnytte skjermspeiling for enkelt å dele innhold direkte fra Android- og Windows-enheter, som også fungerer som verter for skjermspeilingsfunksjonen.

Det finnes to andre modeller i serien i tillegg til EB-1460Ui. Alle modellene tilbyr ekstra kort projeksjonsavstand, som gjør det mulig å presentere innhold uten gjenskinn fra skjermen, og skjermstørrelsen på opptil 100 tommer sørger for store bilder som alle kan se uten problemer. Både EB-1460Ui, EB-1450Ui og EB-1440Ui bruker Epsons 3LCD-teknologi for å projisere lyssterke, livaktige bilder på opptil 4400 lumen. Serien leverer også en imponerende WUXGA-oppløsning på 1920 x 1200 piksler, som er bedre enn Full HD. Og en forbedret lampelevetid på opptil 10 000 timer i økonomimodus bidrar til å redusere energi- og servicekostnader.

EB-1460Ui er tilgjengelig fra mars 2017og den vil ha en anbefalt utsalgspris eks mva på 28.005. EB-1450Ui og EB-1440Ui er tilgjengelige nå og har anbefalte utsalgspriser eks mva på henholdsvis 26.508,- og 24.250,-

 

Funksjoner

EB-1460Ui

EB-1450Ui

EB-1440Ui

To interaktive penner

 

 

 

Finger-touch-interaktivitet

 

 

- 

Skjermspeiling

 

- 

- 


Trådløs tilkobling

 

 

 

Eksepsjonelt høy bildekvalitet takket være Epsons 3LCD-teknologi

 

 

 

Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys

 

 

 

Opprinnelig oppløsning

WUXGA

WUXGA

WUXGA

Lysstyrke

4400 lumen

3800 lumen

3800 lumen

Skjermstørrelse på opptil 100 tommer

 

 

 


Bedre, klarere detaljer med høyt kontrastforhold (16 000 : 1)