Epson utnevner nye europeiske ledere som del av vekstplan med mål om 2 mrd. euro i 2020

Epson Europe har utnevnt to seniordirektører som en del av arbeidet for vekst og investeringer på flere millioner euro i Europa

Epson utnevner nye europeiske ledere som del av vekstplan med mål om 2 mrd. euro i 2020

Epson Europe, en ledende global aktør på utskrift, visuell kommunikasjon, bærbare enheter og robotikk, har utnevnt to seniordirektører som en del av arbeidet for vekst og investeringer på flere millioner euro i Europa.

Ernest Quingles, leder for Epson i Frankrike, Spania og Portugal, får rollen som direktør med ansvar for bedriftssalg i Europa. Darren Phelps er utnevnt til direktør med ansvar for Epsons Business Imaging and Print-divisjon for EMEAR-regionen.

Utnevnelsene er en del av neste fase i Epsons program for å investere 50 millioner euro i Europa (med fokus på infrastruktur, IT, markedsføring og utvidelse av arbeidsstyrken). Målet er 2 milliarder euro i omsetning i 2020 og utvide den europeiske arbeidsstyrken med 10 prosent.

«Jeg er glad for å kunne fortelle at Ernest Quingles vil lede salgsarbeidet i Europa», sier Rob Clark, Senior Vice President i Epson Europe. «Ernest er en sterk salgsleder som har vært et vellykket medlem av Epson Europes toppledelsesteam i over to år. Han har bidratt til å levere en imponerende salgsvekst i Frankrike, Spania og Portugal.

"Darren Phelps har omfattende erfaring med å utvikle nye kanaler til markedet og har vist seg svært effektiv i sin tidligere rolle som Epsons europeiske leder for forhandlersalg. Darren får ansvar for å administrere Epsons Business Imaging and Print-operasjoner, og skal samarbeide tett med Ernest for å utvikle vår markedsstrategi og implementere nye kanalprogrammer som er skreddersydd for å dekke kundenes behov i Europa.»

«Bedriftsblekkskrivere er den store vekstmuligheten for Epson i Europa», fortsetter Clark.«Selskaper som går over fra laser- til blekkskrivere innser at de kan oppnå betydelige konkurransefordeler, inkludert energibesparelser på opptil 96 %, reduksjoner i CO2-utslipp på 92 % og reduksjoner i svinn på 95 %.»

Etter hvert som flere organisasjoner går fra laser- til blekkskriverteknologi, er Epson godt posisjonert for å dekke den massive økningen i etterspørselen. Epson har investert 400 millioner euro i nye produksjonsanlegg for blekkskrivere, og vil investere ytterligere 185 millioner euro i PrecisionCore-blekkskriverteknologi de neste tre årene. Den kompakte, svært raske og energieffektive blekkskriverteknologien er velegnet til å dekke behovene i store bedrifter og i sektorer som for eksempel detaljhandel, helsevesen, utdanning og offentlig administrasjon.

Industriforskningsselskapet IDC rapporterer at blekkutskrift for bedrifter representerer en markedsmulighet på 38 milliarder euro* i Europa, og det totale markedet for blekkskrivere vil øke med en hastighet på 10,2 % (CAGR) til og med 2020.

For mer informasjon, besøk: www.epson.no/inkjetsaving


Om Epson

Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av japanske Seiko Epson Corporation, har nærmere 73 000 ansatte i 91 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com/