Epson utvider mobile og nettskybaserte utskriftstjenester

Epson Connect tilbyr forbedrede utskriftsalternativer for brukere av smarttelefoner og nettbrett

Epson utvider mobile og nettskybaserte utskriftstjenester

Epson kunngjorde i dag at de utvider deres mobile og nettskybaserte utskriftstjenester for mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett. De nye og utvidede tjenestene vil inkludere originale Epson-løsninger som samlet kalles Epson Connect, og lanseres høsten 2011. Epsons portefølje med mobile og nettskybaserte tjenester utvides og tilbyr kunder større frihet ved å la dem skrive ut dokumenter og fotografier direkte til Epson-skrivere*1 fra en mobil enhet.

I de siste årene har flere og flere brukt smarttelefoner og nettbrett til å sende e-post, lese nettsider, samt for å lage presentasjoner og skrive dokumenter. Imidlertid har det vært vanskelig for disse brukerne å skrive ut arbeidet sitt, fordi mobile enheter ikke har en skriverdriver. Den utbredte bruken av disse enhetene har også skapt et behov for utskriftstjenester for folk på farten som vil skrive ut dokumenter når de er utenfor kontoret eller hjemmet.

For å tilfredsstille disse behovene har Epson lansert originale mobile tjenester som kalles Epson Connect, som inkluderer løsningene Email Print og Epson iPrint. Email Print er en tjeneste som lar kunder skrive ut e-post og filvedlegg enkelt ved å sende en e-post fra smarttelefonen eller annen mobil enhet til en kompatibel Epson-skriver. Ved å bruke denne tjenesten, kan folk på farten sjekke e-post på mobile enheter og skrive ut viktige e-poster og vedlegg som dokumenter, presentasjoner og billetter på Epson-skrivere hjemme, på kontoret og andre steder.

Epson iPrint er en utskriftsapplikasjon for de nyeste iOS- og Android-baserte enhetene. Ved å laste ned Epson iPrint-applikasjonen og koble til en Wi-Fi-aktivert skriver, kan kunder skrive ut alt fra fotografier og dokumenter til oppskrifter, kuponger og nettsider.

Epson engasjerer seg også i å støtte mobile løsninger fra andre selskaper. Disse vil bli kunngjort separat, med de første tjenestene tilgjengelige fra september 2011. Ved å støtte disse løsningene, ønsker Epson å tilby en plattform som kundene kan bruke til å skrive ut dokumenter på uansett hvor de er og uten en skriverdriver.

“Epson har gledene av å kunngjøre lanseringen av Epson Connect,” sier Ian Cameron,  direktør for global kommunikasjon hos Epson. “Vi jobber hardt for å overgå kundenes forventninger, og tror bestemt at Epson Connect og andre banebrytende mobile og nettskybaserte tjenester tilbyr forbedrede alternativer ved å la selskaper og andre kunder koble til Epson-enheter uansett hvor de er.”

Oversikt over Epson Connect

1. Email Print (planlagt lansering høsten 2011)

Dette gjør det mulig for kunder å skrive ut e-poster og filvedlegg ved å sende dem til en e-postaktivert Epson-skriver. Hvis det er mulig for deg å sende en e-post, er det mulig å skrive ut dokumentet.

2. Epson iPrint(versjon 2.0 for iOS lansert juni 2011, Android-versjon lansert fra august 2011*2)

Dette er en utskrifts- og skanneapplikasjon for iPad-, iPhone- og iPod touch-terminaler (iOS-baserte) og Android-terminaler. Den kan brukes sammen med Epson skrivere på et lokalnett via Wi-Fi.

I fremtiden vil Epson fortsette å tilfredsstille kundenes behov ved å utvide sin produkt- og tjenesteportefølje som vil gjøre det mulig for kunder å fritt skrive ut dokumenter og annet innhold uten å være begrenset av sted eller behovet for å installere en skriverdriver.

*1Kun dedikerte skrivere

*2Lanseringsdato varierer avhengig av region.

Merknader

Disse tjenestene er ikke tilgjengelige med alle Epson-skrivere eller filformater. Ta kontakt med ditt lokale salgskontor for mer detaljer.