Epson utvider serien med markedsledende POS-skrivere

TM-T88VI-iHub har et omfattende utvalg av kablede og trådløse tilkoblingsmuligheter, inkludert mobile, web- og PC-baserte POS-tjenester

Epson utvider serien med markedsledende POS-skrivere

Epson, Europas ledende POS-skriverprodusent, lanserer TM-T88VI iHub. Den nye, avanserte kvitteringsskriveren tilbyr de samme nye, førsteklasses funksjonene som den nylig lanserte TM-T88VI, men med ekstra tilkoblingsmuligheter for installasjon og lading av eksterne enheter. TM-T88VI iHub er utformet for å fungere med tradisjonelle PC-baserte POS-systemer og stadig mer populære weboppsett og mobile oppsett. Dette gjør den perfekt for butikk-, bar- og restauranteiere som ønsker å utvikle nye måter å kommunisere med kunder på, og for alle som ønsker et kombinert eller tradisjonelt oppsett.

- TM-T88VI iHub har alle de samme flotte funksjonene som TM-T88VI, men i tillegg en rekke muligheter for tilkobling og lading. Med sameksistens mellom web, nettbrett og PC, finnes det ikke så mye annet på markedet som kan tilby detaljister, restauranter og barer så mange alternativer for å kjøre POS slik de vil, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

I tillegg til allsidigheten tilbyr TM-T88VI iHub enestående ytelse, med utskriftshastigheter på opptil 350 mm/s og Epsons anerkjente pålitelighet. En funksjon for bakovervendt papirmating sparer papir uten at det påvirker ytelsen, noe som reduserer driftskostnadene og papirsvinn.

Med funksjonen Server Direct Print kan TM-T88VI iHub skrive ut direkte fra en webserver. Den støtter også signaler for å hjelpe mobile enheter å identifisere nærmeste skriver, noe som gjør den perfekt for POS-miljøer med flere skrivere installert. NFC-støtte gjør det enkelt å pare nettbrett, smarttelefoner og andre mobile enheter.

TM-T88VI iHub har nøyaktig samme størrelse som TM-T88V iHub, slik at du kan oppgradere til et helt nytt system uten å måtte ordne ny oppbevaringsplass. Den er tilgjengelig i både svart og hvitt for å passe inn i enhver butikk, bar og restaurant.

TM-T88VI iHub kommer for salg fra 1. februar 2017. Se pressemelding i pdf for nøkkelspesifikasjoner og fotnoter.

Om Epson
Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.

Epson-konsernet, som eies av japanske Seiko Epson Corporation, har nærmere 73 000 ansatte i 91 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com/