Epson utvider utvalget med projektorer for smartere presentasjoner og samarbeid, på kontoret og på farten

Hele serien tilbyr bevegelseskontroll, skjermspeiling og trådløs presentasjon, noe som gjør det enklere enn noen gang å holde profesjonelle presentasjoner

Epson utvider utvalget med projektorer for smartere presentasjoner og samarbeid, på kontoret og på farten

3. januar 2017Epson lanserer nye projektorer for bedrifter som leverer virkningsfulle presentasjoner på kontoret og på farten. EB-1795F og EB-2265U er utviklet for små og mellomstore bedrifter og leverer effektive kvalitetspresentasjoner i Full HD med store skjermstørrelser. De drar også nytte av interaktive og smarte presentasjonsfunksjoner, som bevegelseskontroll og skjermspeiling.

Hans Dummer, direktør for Visual Instruments for EMEAR-området, sier: "Projektorene våre bruker den nyeste teknologien og tilbyr deling og muligheten for å holde imponerende presentasjoner i naturtro farger på skalerbare skjermstørrelser på opptil 300 tommer med oppløsning i Full HD, noe som ikke er økonomisk mulig med flatskjermer. Dette er den rimeligste måten å ta i bruk skalerbare skjermstørrelser på, og projektorene er ideelle for alle som ønsker å skape en moderne, engasjerende og produktiv arbeidsplass." Enten man holder presentasjoner på reise med den ekstra portable EB-1795F eller holder effektive presentasjoner på kontoret med EB-2265U, vil de som er til stede, dra nytte av Full HD-oppløsning, som gir overlegen bildekvalitet og høyt detaljnivå. Og 3LCD-teknologien vår leverer like høy lysstyrke for hvitt og farget lys for å projisere bilder med en nøyaktig gjengivelse av fargene i innholdet du deler."

Førsteinntrykket teller i forretningsverdenen, og med EB-1795F kan du levere imponerende presentasjoner som hjelper deg å formidle budskapet ditt, selv når du ikke er på kontoret. Med lett design og liten formfaktor, som enkelt får plass i en veske for bærbare datamaskiner, er den ideell for toppselgere og andre forretningsreisende som holder presentasjoner på farten. Som en kan forvente fra det ledende projektormerket[1], har denne modellen en rekke funksjoner som gjør at oppsettet og presentasjonen går raskt og enkelt, inkludert automatisk påslåing, automatisk kildesøk, horisontal og vertikal keystonekorrigering, tilpasning til skjerm og NFC for enkel tilkobling til enheten din. Og en rekke tilkoblingsmuligheter, som Wi-Fi, WiDi og skjermspeiling, gjør at du raskt og enkelt kan presentere innhold fra en mobil enhet, bærbar datamaskin eller til og med USB-minnepinne. Bevegelseskontroller gjør det enkelt å veksle mellom dias ved å sveipe med hånden, og delt skjerm gjør at du kan presentere fra to kilder samtidig.

EB-2265U er en del av en serie som gjør det mulig for store selskaper, små og mellomstore bedrifter og utdanningsinstitusjoner å levere større forretningspresentasjoner i bedre kvalitet, takket være en skalerbar skjermstørrelse på opptil 300 tommer med oppløsning i Full HD.

Installeringen er problemfri takket være fokushjelp, automatisk påslåing, kopiering av OSD-innstillinger, automatisk keystonekorrigering og tilpasning til lerret, samt en rekke tilkoblingsmuligheter som HDBaseT og trådløst lokalnett, dobbel HDMI og skjermspeiling. En økt lampelevetid på opptil 10 000 timer i økonomimodus reduserer behovet for vedlikehold og service.

Skjermspeiling gjør det enkelt å dele innhold fra enheter, og programvaren for projeksjon fra flere PC-er støtter tilkobling av opptil 50 PC-er til én enhet – kompatibilitet for Windows 10 og Mac. Epsons iProjection-app gjør det enda enklere å dele innhold fra mobile enheter i et BYOD-miljø (Bring Your Own Device). Funksjonalitet for delt skjerm gjør at foredragsholdere kan koble til og presentere to kilder på én skjerm, og akkurat som EB-1795F leveres denne modellen med bevegelseskontroll for å veksle mellom dias ved å sveipe med hånden.

Det finnes en rekke andre modeller i samme serie som EB-2265U. Se tabellen med sammenligninger for å finne ut mer.

EB-1780W, EB-1781W, EB-1785W og EB-1795F er tilgjengelige nå.

EB-2265U, EB-2255U, EB-2250U, EB-2245U, EB-2165W, EB-2155W, EB-2140W, EB-2065, EB-2055 og EB-2040 er tilgjengelige nå.

–Slutt–

Om Epson
Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.
Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har nærmere 73 000 ansatte i 91 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/

 


[1] FutureSource 2015