Epson utvikler en ny, grunnleggende serie av installasjonsprojektorer for bedrifter og utdanningssektoren

EB-5000-serien av projektorer gir deg imponerende funksjoner, lysstyrke og langvarig ytelse til en rimelig pris

Epson utvikler en ny, grunnleggende serie av installasjonsprojektorer for bedrifter og utdanningssektoren

3. januar 2017 – Epson lanserer en ny serie av installasjonsprojektorer for bedrifter og utdanningssektoren, som er laget for å gi enestående lysstyrke, langvarig driftssikkerhet og alle funksjonene brukerne forventer, til en svært rimelig pris. Serien omfatter EB-5530U (WUXGA), EB-5520W (WXGA) og EB-5510 (XGA) og tilbyr et bredt utvalg av ulike funksjoner for potensielle brukere.

Alle tre modellene i EB-5000-serien leverer en lysstyrke på 5500 lumen, slik at enhetene projiserer klare, skarpe bilder med levende farger, selv i godt opplyste rom. Et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter sørger for sømløs integrering i alle styrerom- eller klasseromsoppsett, og inkluderer Miracast og HDBaseT1 i tillegg til to HDMI-tilkoblinger.

EB-5000-serien av projektorer gir deg svært gunstige totale eierkostnader (TCO), takket være rimelig innkjøpspris og rimelig pris på nye lamper. Imidlertid er det ikke sikkert du noen gang trenger å skifte lamper, fordi lampelevetiden er på hele 10 000 timer2 for alle modellene. Disse enhetene er også utrolig fleksible og enkle å installere, med horisontal og vertikal linseforskyvning og et stort kontrastforhold.

Daniel Rose, produktsjef i Epson Europe, sier: "Vi i Epson mener det er viktig å tilby et omfattende utvalg av installasjonsprojektorer, og vi fokuserer både på avanserte enheter og grunnleggende løsninger, som er utformet for stramme utdannings- og bedriftsbudsjetter. EB-5000-serien gir en enestående ytelse for pengene, med en lysstyrke på 5500 lumen og utmerket lampelevetid, og den er spesielt velegnet for installasjoner med flere enheter."

EB-5000-serien av projektorer er tilgjengelig fra 1. februar 2017.

Nøkkelfunksjoner

EB-5530U

EB-5520W

EB-5510

Lysstyrke på 5500 lumen

Visningsmodus

WUXGA

WXGA

XGA

Trådløs Miracast-tilkobling

-

HDBaseT-tilkobling med én kabel

-

Økt lampelevetid på 10 000 timer

Bedre farger og renere hvitt

Økt kontrast og bedre fokus

Horisontal og vertikal linseforskyvning med bred zoom

Lave totale eierkostnader takket være rimelig nye lamper

To HDMI-kontakter

 1. Miracast og HDBaseT er bare tilgjengelig på modellene EB-5530U og EB-5520W.

 2. Lampelevetiden på 10 000 timer er basert på at projektoren brukes i økonomimodus.

  –Slutt–

  Merknader til redaktør

  Om Epson
  Epson er en global teknologileder dedikert til å koble sammen folk, gjenstander og informasjon med originale, effektive, kompakte og presise teknologier. Med et produktutvalg som omfatter alt fra blekkskrivere og digitale utskriftssystemer til 3LCD-projektorer, smartbriller, sensorsystemer og industriroboter, er selskapet fokusert på å drive frem innovasjoner og overgå kundenes forventninger innen blekkteknologi, visuell kommunikasjon, teknologi du kan ha på deg og robotikk.
  Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har nærmere 73 000 ansatte i 91 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen.

  http://global.epson.com/

  Om Epson Europa

  Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1577 millioner euro i regnskapsåret 2015. http://www.epson.no

  Miljøvisjon 2050  

  http://eco.epson.com/