Epson vinner TIPA-pris for beste multifunksjonelle fotoskriver

Epson anerkjennes for innovative høykvalitetsprodukter til fotoindustrien

Epson vinner TIPA-pris for beste multifunksjonelle fotoskriver

6. mai 2013 - Redaktører og journalister fra fotomagasiner over hele verden har tildelt den prestisjetunge TIPA-prisen 'Beste multifunksjonsfotoskriver' 2013 til Epson Expression Photo XP-850 og XP-750.

TIPA - Technical Image Press Association – bedømmer innovasjon, teknologi, design, brukervennlighet og pris/ytelse av produkter lansert i en 12-månedersperiode og setter sammen liste over de beste, samt en vinner, innenfor hver produktkategori.

- TIPA-medlemmene velger produkter som skal innstilles og deretter en vinner. Panelet har et stort utvalg å velge mellom, så vi er veldig stolte over at Epson Expression Photo XP-850 og XP-750 vant prisen, sier Mary McNulty, leder for PR og kommunikasjon hos Epson Europe.

Med medlemmer i ni europeiske land, samt Australia, Canada, Kina, USA og Sør-Afrika, er TIPA en av verdens største og mest innflytelsesrike foto- og bildeteknologiske presseforeninger. Årets pris betyr at Epsons blekkskrivere, blekk, skannere og projektorer nå har mottatt i alt 32 utmerkelser fra TIPA siden 1997.

Produktinformasjon

Epson Expression Photo XP-850 og XP-750er de perfekte alt-i-ett-skriverne for fotoentusiaster. XP-850 er en "fire-i-en"-enhet for utskrift, skanning, kopiering og faks. Begge skriverne inkluderer Epson Connect-funksjon som lar brukerne skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett med Epson iPrint.

Ved å sende dokumenter direkte til skriveren kan brukerne skrive ut fra hvor som helst i verden. Med Epsons seksfargers Claria Photo HD-blekk kan skriverne produsere en ypperlig, kantløs 4x6-tommers utskrift på kun 10 sekunder.

Expression-fotoskrivere har også en intuitiv berøringsskjerm, motorisert panel og utskriftskuff, samtidig som brukerne også kan skrive ut på tykt fotopapir og -kort ved hjelp av enhetens bakre spesialmater. I tillegg kan både XP-850 og XP-750 skrive ut direkte på egnede CD-er og DVD-er for å personalisere familiefilmer og digitalisere fotoalbum.

Se www.epson.no for detaljer om disse og andre Epson-produkter.

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa,

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1757 ansatte og en omsetning på  1,546 millioner euro i regnskapsåret 2011. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/