Epson viser interiør for hjemmet på FESPA

Epson viser interiør for hjemmet på FESPA

På Epsons FESPA-stand (K35, Hall 7) kan du se designideer bli levende i imponerende miljøer til hjem- og arbeidsplass. I samarbeid med Blooming Bryony Design (www.bloomingbryonydesigns.com), viser Epson innovative interiørideer med den vakre Blooming Bryony "Kolibri"-designen skrevet ut på lampeskjermer, gardiner, tapet, glass, film, bord og stoler.

De unike interiørartiklene blir skrevet ut på et bredt spekter av materialer som polyester og bomullstekstiler, Epson-medier og transparent film, ved bruk av Epsons siste serie av SureColor dye-sublimasjon, direct-to-garment, solvente og vannbaserte skrivere.

Epsons Design-A-Day-demo lover også å gi designinspirasjon under hele messen. Et nytt tekstildesign vil bli skrevet ut på standen hver dag for å vise mulighetene med Epsons teknologi og levende farger med dyp svart.

Image caption: Blooming Bryony Designs for Epson @ FESPA 2015

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert. http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com/