Epson viser nye storformatskrivere på FESPA Digital

Stand F50/Hall 1 – RAI Amsterdam, 8-11. mars 2016

Epson viser nye storformatskrivere på FESPA Digital

På FESPA Digital viser Epson nye sublimeringsskrivere i SureColor-serien (vannbasert, solvent og dye) som kan produsere en rekke høykvalitetsprodukter på mange materialer.

FESPA markerer den europeiske debuten for fire nye 64-tommersskrivere offentliggjort i januar: 10-fargers SureColor SC-S80600, høyhastighet CMYK x 2 SureColor SC-S60600, 4-fargers SureColor SC-S40600 og den ekstra raske vannbaserte SureColor SC-P20000. Alle har mange nye egenskaper som gir suveren kvalitet, høy produksjonsytelse og effektivt blekkbruk.

Den nye SureColor SC-S-serien og ny formel på blekksettet Ultrachrome GS3 gir bedrifter et utvalg av skrivere, fra 4 til10 farger (inkludert hvitt og metallisk). De tilbyr et utvalg av kvaliteter for bakgrunnsbelyste paneler, POS-materiell, bilfolie, tapeter og canvas for foto og opp til 95.3m2 i timen single-pass- produksjon av messe/display-grafikk. I tillegg til betydelig lavere blekkpriser vil profesjonelle utskriftsleverandører oppleve vesentlig lavere blekkforbruk som følge av den forbedrede kjemiske sammensetningen i det nye GS3-blekksettet. Resultatet er betydelig lavere totale eierkostnader i forhold til andre skriveralternativer på markedet.

Den nye vannbaserte SureColor SC-P20000 kommer med nytt Epson UltraChrome Pro 10-fargers blekksett og leverer den høyeste utskriftskvaliteten i en hastighet på 17.5m2 i timen. Skriveren er ideell for å lage kortvarig POS-materiell i høy kvalitet i store formater for utendørs/interiør-skilting, messe/display-grafikk, kampanjemateriell og fotografier. Skriveren kommer med permanent PrecisionCore MicroTFP skrivehode for produksjon av enestående resultater i opp til 2400 x 1200 dpi, selv i den høyeste hastigheten.

I tekstilsonen vil Epson demonstrere de siste sublimeringsskriverne SureColor SC-F7200 og SC-F6200. Begge skriver ut i høy kvalitet for overføring til tekstiler som soft-skilt, klær, sportstøy og andre tekstiler for hjemmet, i tillegg til fleksibiliteten man trenger for å sublimere på en rekke harde og 3D substrater.

I hele messeperioden skal live-demonstrasjoner vise:

  • Høyhastighet 4-pass utskrift på bannere, monomeric vinyl og blueback poster-materialer på den nye SureColor SC-S60600
  • Fargerik skiltgrafikk, backlit/klarfilm og tapet med metallisk, hvitt og spot-fargen rød, alt skrevet ut på den nye SureColor SC-S80600
  • Direkte utskrift på t-skjorter, capser, vesker og forklær på SureColor SC-F2000 med den nye programvaren Garment Creator.
  • Dekor på harde overflater med den nye SureColor SC-F6200 dye-sub-skriveren i forbindelse med Chromaluxe
  • På FESPA Digital presenterer vi fleksibiliteten, ytelsen, kvaliteten og effektiviteten i vår nye og brede serie storformatskrivere. Vi skal vise hvordan virksomheter kan produsere flere printprodukter ved hjelp av vår nyeste skrivehode-, blekk- og skriverteknologi, og ikke minst hvordan man kan maksimere produksjonskapasiteten og fortjenesten, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.