Epson viser vei for engasjerende undervisning til en overkommelig pris i alle klasserom

Projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand forbedrer klasseromsundervisningen

Epson viser vei for engasjerende undervisning til en overkommelig pris i alle klasserom

Etter å ha introdusert interaktive projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand til undervisningssektoren under BETT UK 2011, vil Epson, som er verdensledende innen produksjon av projektorer[1], også i år vise nyheter. På årets messe fremvises de nye, andre generasjons modellene samt fire nye modeller med ekstra kort projeksjonsavstand. Epson har utviklet nye funksjoner som interaktive penner som responderer raskere og tilkobling uten bruk av PC etter tilbakemelding fra brukerne og med fokus på å tilrettelegge for engasjerende klasseromsundervisning.

Interaktive projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand

De interaktive EB-485Wi- og EB-475Wi-projektorene har to interaktive penner. Dette gjør det mulig for lærere og elever å skrive på skjermen samtidig, slik at fellesoppgaver glir lettere. Disse lette pennene responderer svært raskt og er enkle å bruke, takket være den nye, pekefølsomme funksjonen som oppdager når man berører projeksjonsoverflaten.

I tillegg til å kunne brukes sammen med populære dataprogramvarer, kan disse projektorene også brukes uten PC og inneholder et "direktekommentar"-verktøy. En hver flat overflate kan brukes som interaktivt lerret uten å måtte koble til en PC og man kan legge til notater og kommentarer på bilder og filmklipp dersom man kobler til en DVD-spiller. Projektorene kan monteres i fire ulike posisjoner, inkludert under glassbord, slik at man har flere muligheter for interaktivt og engasjerende gruppearbeid.

Projektorer med ekstra kort projeksjonsavstand

Også de ikke-interaktive projektormodellene EB-485W, EB475W, EB-480 og EB-470 kan projisere store bilder med en svært kort avstand, slik at man minimerer skyggene. Alle projektorene er enkle å installere, og esken inneholder alle delene man behøver for dette. Horisontal trapeskorreksjon gjør bildejusteringen svært enkelt, og "plug and play"-funksjonaliteten, samt en innebygget 16-watts høyttaler betyr at man trenger kun én kabel for styring av bilde, lyd og side opp / ned. Brukerne tilfys derfor en komplett multimediapakke.

Raphael Payre, produktsjef hos Epson Europe, sier: "Disse nye projektorene er de perfekte verkøyene for dagens skoleverk og legger til rette for engasjerende læringsmiljøer og undervisning. Takket være 3LCD-teknologien, kan lærere og elever oppleve høykvalitetsbilder med levende, naturlige farger og dype svarttoner selv i dagslys. Ved hjelp av HDMI-innganger, vises høyoppløselig innhold med maksimal klarhet.”

Raphael tilføyer: “Vi vet at mange skoler har svært stram økonomi. Vi har derfor utviklet seks ulike modeller slik at man kan finne en modell som passer til budsjettet og samtidig holde kostnadene nede. Den lange levetiden til lampen og filteret bidrar til dette, siden de ikke må byttes ut så ofte.”

EB-485Wi, EB-475Wi, EB-485W, EB-475W, EB-480 og EB-470 er tilgjengelige fra januar av og vil bli presentert på BETT UK 2012.

Nøkkelfunksjoner:

NøkkelfunksjonerEB-485WiEB-475WiEB-485WEB-475WEB-480EB-470
Presentasjoner i bredformat med ekstra kort projeksjonsavstand●GA●GA
Gjør enhver presentasjonsoverflate interaktiv----
Komplett interaktiv pakke: projektor, to digitale penner, innebygget programvare, veggfeste----
Innebygget interaktiv funksjonalitet for kommentering av presentasjoner uten å måtte koble til en PC----
To digitale penner som kan brukes samtidig----
Pekefølsomme digitale penner som responderer svært raskt----
Forbedret forskyvning og fire ulike monteringsposisjoner: vegg, tak, på siden av et bord og under et bord----
Ingen bildekalibrering eller drivere er nødvendig----
Lysstyrke for hvitt og farget lys på 3100 lumen2,6002,6003,0002,600
Store bilder på opptil 100 tommer / 254 cm
Raskt oppsett med hurtigstart og umiddelbar avslåing, samt direkte på- / avslåing
Enkelt bildejustering med vertikal og horisontal trapeskorreksjon
En kabel for lys, bilde og side opp / ned med 3-i-1-USB-visning
Innebygd 16-watts høyttaler
Kompatibel med Epson ELP-DC06 USB Visualiser og styrings- og tilkoblingsboksen Epson ELPCB01
Lave eierkostnader med 4 000-timers eller 4-års2 lampelevetid, i økomodus, og 5 000-timers filterlevetid
3LCD-teknologi for naturlige farger og dype svarttoner selv i dagslys
HDMI-inngang for høyoppløselig innhold


[1] Kilde: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com