Epsons første A3 EcoTank-skrivere for bedrifter

Funksjonsrike, effektive A3-utskriftsløsninger for å støtte bærekraftig forretningsdrift

Epsons første A3 EcoTank-skrivere for bedrifter

Epson utvider utvalget av EcoTank-skrivere for bedrifter og har lansert selskapets første A3-flerfunksjons EcoTank-produkter, som tilbyr både farge- og svart-hvitt-utskrift i A3-størrelse – EcoTank Pro ET-16680 og ET-M16680.

Disse patronfrie løsningene gir langvarig, problemfri utskrift uten behov for blekkpatronbytte eller -lagring og er et energieffektivt alternativ til laserskrivere.

«Disse produktene, med lite behov for brukerinngrep, er ideelle for alle bedrifter som ønsker å skrive ut i større A3-størrelser og ønsker å gjøre det på en bærekraftig måte», sier Anthony Wells, produktsjef i Epson Europe.

«Med opptil 83 % mindre strømforbruk enn laserskrivere bruker disse varmefrie blekkskriverne også blekktanker med høy kapasitet, noe som reduserer tiden som trengs for å administrere rekvisita og eliminerer produksjon, forsendelse og kassering av patroner.  I stedet etterfylles skriverne med blekkflasker med høy kapasitet og som gir opptil 7500 utskrifter i svart-hvitt og 6000 fargeutskrifter.»

Disse rene produktene kan enkelt integreres i en sikker utskriftsarbeidsflyt gjennom åpen tilkobling og gir både svært lave kostnader per side og lave totale eierkostnader. Skriverne er også ideelle for å øke effektiviteten blant små arbeidsgrupper, med første side ut på bare 5,5 sekunder.

«Etter hvert som bedrifter omgrupperer etter en periode med endringer, ser mange etter måter å demonstrere bærekrafttiltak på. Valg av Epsons varmefrie blekkskriverteknologi fremfor et laserskriveralternativ er et eksempel på en liten endring som kan gjøre en stor forskjell og støtte sluttbrukernes innsats for å redusere strømforbruket og avfall relatert til utskrifter», avslutter Wells.