Epsons første aktive 3LCD 3D-projektorsystem for kommersiell bruk

Denne HD-projektoren med 3D gjør firmapresentasjonene levende

Epsons første aktive 3LCD 3D-projektorsystem for kommersiell bruk

14. januar 2013 – Epson, verdensledende innen projektormarkedet de siste 11 årene [1],  lanserer sitt første aktive 3LCD 3D-projektorsystem for kommersiell bruk. Epson EB-W16 støtter 3D-visualisering innen høyere utdanning samt bruksområder innen design og teknisk konstruksjon. Dennebrukervennlige, bærbare enheten gir lyssterk HD 3D-projeksjon med fordelene fra 3LCD-teknologien.

Bildekvaliteten er sikret med Epsons 3LCD-teknologi, som med sin presise fargegjengivelse gir naturtro, levende bilder, ideelt for f.eks. grafisk design. Epson EB-W16 har en lysstyrke for hvitt og farget lys på 3000 lumen, noe som gir klare 3D-bilder under en rekke lysforhold, mens et kontrastforhold på 5000:1 betyr fremragende detaljnivå og bildekvalitet.

EB-W16 er portabel med sitt lette og slanke design og kombinert med x1,2 zoom kan brukerne vise frem 3D-innhold nærmest overalt.

Epson EB-W16 støtter alle HDMI-kompatible 3D-signalformater, og viser side-ved-side, topp-og-bunn og bildepakket innhold for å gi brukerne muligheten til å projisere mest mulig 3D-innhold.

Garet Day, produktsjef i Epson Europe, sier: “Vi har allerede tatt i bruk den aktive 3D-teknologien i projektorene våre for hjemmekino, og nå kommer denne kunnskapen bedriftsmarkedet til gode. Med sin høye lysstyrke og 3LCD-teknologi er EB-W16 perfekt for en rekke anvendelsesområder innen design og teknisk konstruksjon, der arbeid kan vises frem på en mer overbevisende måte.”

EB-W16 bruker Epsons radiobølgebaserte aktive 3D-briller [2], som lades opp via USB og kan brukes i en avstand på opptil ti meter fra projektoren.

Epson EB-W16 er i salg fra 1. januar 2013 til en anbefalt pris på kr 5517 eks. mva. Epsons radiobølgebaserte aktive 3D-briller har en anbefalt utsalgspris på kr 513 eks. mva.

Funksjoner:

Lyssterk 3D-projektor for store skjermer

Lysstyrke for både hvitt og farget lys på 3000 lumen

Epsons 3LCD-teknologi gir eksepsjonell høy bildekvalitet

Svart vises ordentlig mørkt på grunn av kontrastforholdet på 5000:1

Støtter alle HDMI-kompatible 3D-signalformater (side-ved-side, topp-og-bunn og bildepakket)

WXGA-oppløsning (1280 x 800) – HD-klar

Aktive 3D-briller som lades opp via USB for 3D viewing2 – selges separat

Enkelt å justere projeksjonsbildet med trapeskorreksjon, x1,2 zoomlinse og automatisk tilpasning av bildet til lerretet

2 W høyttaler

 


[1] Kilde: Futuresource Consulting Limited

[2] Epsons aktive 3D-briller inngår i Full HD 3D Glasses Initiative, www.fullhd3dglasses.com

Om Epson
Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling, og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjemmebrukere og kontorer til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å utvide horisonten til kundene sine rundt i verden og tilbyr produkter som gir god valuta for pengene med utgangspunkt i kompakt, energibesparende og avansert teknologi både for hjemmet, næringslivet, kommersiell virksomhet og industrisektoren.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 81 000 ansatte i 97 selskaper rundt om i verden, og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa,

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1757 ansatte og en omsetning på  1,546 millioner euro i regnskapsåret 2011. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050   http://eco.epson.com/