Epsons første bedriftsskrivere med PrecisionCore

Eksklusiv teknologi driver nye skrivere for alle typer bedrifter

Epsons første bedriftsskrivere med PrecisionCore

19. mars 2014 – Epson har annonsert 18 bedriftsblekkskrivere som dekker behovet til bedrifter i alle størrelser. Disse er de første blekkskriverne med Epsons eksklusive skriverhodeteknologi, PrecisionCore. De forsterker fordelene med blekkteknologien og utfordrer laseren på arbeidsplassen fra A4 opp til og inkludert A3+.

"Alle våre nye bedriftsblekkskrivere bruker PrecisionCore-skriverhodeteknologien - den samme teknologien som ligger bak kvaliteten, varigheten og hastigheten til våre industriskrivere, sier Andrew Semple, bedriftssjef for Epson Europe. "De utvider bedriftsskriverserien for selskaper av alle størrelser og gir lavere driftskostnader, lavere strømforbruk og redusert miljøpåvirkning."

De nye WorkForce Pro WF-8000 og WorkForce Pro WF-5600-seriene er tilgjengelige via kanalpartnere.

WorkForce Pro WF-8000-serien (WF-8590DWF, WF-8090DW, WF-8510DWF og WF-8010DW) gir lave kostnader, økologisk A3+-utskrift for små og medium kontorer, opp til store virksomheter og offentlige organisasjoner, med opp til 80 % lavere energiforbruk enn konkurrerende laserskrivere1. Raske utskriftshastigheter, inkludert PIN-frigivelse for konfidensiell og sikker utskrift og Gigabit-nettverkstilkobling gjør skriverne ideelle for produktivitetsøkning.

WorkForce Pro WF-5600-serien (WF-5690DWF, WF-5190DW, WF-5620DWF, WF-5110DW) er designet for kostnadsbesparelse og mindre miljøpåvirkning. A4-skriverne er rettet mot små og medium kontorer opp til store virksomheter og offentlige organisasjoner, og gir opp til 50 % lavere kostnad per side2 og opp til 80 prosent lavere energiforbruk enn konkurrerende fargelaserskrivere3, blekkpatroner med høy kapasitet på 4000 sider, raske utskriftshastigheter og bedriftsintegreringsfunksjoner.

I tillegg er den nye WorkForce Pro RIPS-serien (WF-R8590DTWF, WF-R5690DTWF, WF-R5190DTW) tilgjengelig eksklusivt gjennom utvalgte utskriftsservicepartnere under MPS (managed print services). Disse skriverne med utskiftbare blekkpakkesystemer har en ny teknologi som gjør det mulig å skrive ut opp til 75 000 sider uten blekkbytte. Med disse A3+- og A4-skriverne kan kontorer få den økte produktiviteten fra en distribuert skriverflåte som krever minimal intervensjon og gir forutsigbare utskriftskostnader, med opp til 80 prosent lavere energiforbruk enn konkurrerende fargelaserskrivere.

I tillegg er WorkForce Pro WF-4600-, WorkForce WF-3000- og WorkForce WF-700-serien tilgjengelig via forhandlerkanaler.WorkForce Pro WF-4600-serien (WorkForce Pro WF-4640DTWF og WF-4630DWF) er designet for å kutte kostnader og minske miljøpåvirkningen på små kontorer, hjemmekontorer og små arbeidsgrupper. Skriverne har lave driftskostnader og automatisk dobbelsidig utskrift, skanning, kopiering og faksing bidrar til å øke produktiviteten på arbeidsplassen.

Epson annonserer den nye WorkForce WF-7000-serien (WorkForce WF-7620DTWF, WF-7610DWF, WF-7110DTW) for A3+ utskrift og den nye WorkForce WF-3000-serien (WorkForce WF-3640DTWF og WF-3620DWF) for A4-utskrift, for å hjelpe små bedrifter med å øke kontorproduktiviteten og redusere kostnadene. Begge seriene er rettet mot små kontorer og hjemmekontorbrukere som trenger kostnadseffektive utskrifter av bedriftskvalitet og har en drøy XXL svart blekkpatron, Wi-Fi-tilkoblingsbarhet og hurtig dobbelsidig utskrift.

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, 

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 655 ansatte og en omsetning på 1 540 millioner euro i regnskapsåret 2012.

http://www.epson.eu

Miljøvisjon2050

http://eco.epson.com