Epsons første overføringspapir for fargesublimering

DS Transfer Production-papiret utfyller Epson SureColor-skriverne og UltraChrome DS-blekket for bruk på tekstiler til klær og myk skilting

24. mars 2014 – Epson lanserer DS Transfer Production-papiret, selskapets første materiale for fargesublimering. DS Transfer Production er optimert for bruk med Epson SureColor SC-F-blekkskrivere og UltraChrome DS-blekk. Det er unikt for Epson og spesielt utviklet for volumproduksjon av tekstiler til klær og myk skilting.

DS Transfer Production-papiret er lett (75 gsm) og lagd for å tørke fort og unngå deformasjon i våt tilstand. Den store graden av blekkoverføring til tekstilsubstratet, selv med mye blekk, utnytter blekket maksimalt og gir bilder og farger av høy kvalitet. Den utmerkede dimensjonale stabiliteten under utskrift og blekkoverføring gjør papiret lett å håndtere og reduserer svinn av papir, blekk og tekstil, samtidig som produksjonen maksimeres.

- Det nye overføringspapiret gir sluttbrukerne tryggheten ved en komplett løsning med Epson-skriver, Epson-blekk og Epson-medier, som er optimert for å fungere sammen og gi best mulig kvalitet og ytelse for tekstiltrykk, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

DS Transfer Production-papiret er tilgjengelig fra april 2014. Det er kompatibelt med SureColor SC-F-serien av fargesublimeringsskrivere og fås i to rullstørrelser: 1,08 m x 152 m og 1,62 m x 175 m. Anbefalte utsalgspriser er henholdsvis kr 947 og 1653 eks mva.

Nøkkelfunksjoner:

Lagd for trykk på tekstiler til klær og myk skilting

Dimensjonalt stabilt

Lett (75 gsm) og hurtigtørkende uten deformasjon i våt tilstand

Høy grad av blekkoverføring til substratet

Bilder og farger av jevnt høy kvalitet

Letthåndterlig

Minimalt svinn av papir, blekk og tekstil for mest mulig kostnadseffektiv produksjon

Optimert for bruk med fargesublimeringsskriverne Epson SureColor SC-F6000, SC-F7000 og SC-F7100

Kompatibelt med Epson UltraChrome DS-blekk

Tilgjengelig i to rullstørrelser

 

Om Epson

Epson er en ledende global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til sine kunder, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, 

Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 655 ansatte og en omsetning på 1 540 millioner euro i regnskapsåret 2012.

http://www.epson.eu

Miljøvisjon2050

http://eco.epson.com