Epsons første tekstiltrykkløsning med virkelig fluorescerende blekk og fargestoffsublimering

SureColor SC-F9400H og SC-F9400 bygger videre på F-serien og gir kundene mer utskriftsfleksibilitet

Epsons første tekstiltrykkløsning med virkelig fluorescerende blekk og fargestoffsublimering

1. september 2019– Epson lanserer to 64-tommers fargestoffsublimeringsskrivere, SureColor SC-F9400H og SC-F9400. Skriverne er hovedsakelig utviklet for rask høyvolumtrykking av klær, tekstiler og myke skilter, samt andre trykte varer. SC-F9400H gir også bedrifter muligheten til å trykke med to virkelige fluorescerende blekkløsninger (gult og rosa) som gir sterke, klare farger for produksjon av sportsutstyr, arbeidsklær og moteplagg. SC-F9400-serien er en videreutvikling av pålitelig Epson-utskriftsteknologi, og gir forbedret kvalitet med enda bedre produktivitet og pålitelighet.

Neil Greenhalgh, produktsjef i Epson Europe, sier følgende: «Nok en gang har vi fokusert på å videreutvikle serien, og på å innføre en virkelig fluorescerende løsning som gir ny verdi. Dette er første gang for oss, og vi mener vi har laget fluorescerende blekk som er overlegent når det gjelder lysstyrke og fargetetthet. Han legger til: «Men det handler ikke bare om fluorescerende blekkalternativer. Vi har også innført et bredere utvalg av EMX-filer, en instruksjons-/vedlikeholdsvideo (spilles av via en QR-kode), og en rekke andre funksjoner som gjør oppsett, bruk og vedlikehold så enkelt som mulig. Vi er sikre på at SC-F9400-serien vil ha en positiv innvirkning på inntjeningen til mange virksomheter.»

 

I tillegg til den forbedrede brukervennligheten til produktene i F-serien, har Epson beholdt mange av hovedfunksjonene fra tidligere modeller. Det er denne utprøvde teknologien som gjør det mulig for Epson å drive frem nyskapningen i bransjen og øke mulighetene for bedrifter.

Nøkkelfunksjoner

 • Virkelig fluorescerende løsning
 • Bulkblekkløsning
 • Epson Edge Print-programvare
 • Filminstruksjon via QR-kode
 • Bredere utvalg av EMX-filer
 • Vern for skriverhodet – for å kontrollere luftstrømmen
 • Hybrid flat og ribbet plate – for effektiv mediehåndtering
 • Støvoppsamler og tekstilavtørker – for å hindre dysetilstopping
 • Skriver med robust konstruksjon, avansert automatisk spenningskontroll, automatisk skjevhetskorrigering – for nøyaktig mediemating
 • LED-belysning – for å gjøre papir synlig
 • Enkelt medieoppsett

Epson tilbyr en komplett løsning – skriver, blekk, underlag, programvare og støtte, slik at alt er utformet for å fungere perfekt sammen. Kombinert med enkelt oppsett og drift blir dette den ideelle løsningen for bedrifter som ønsker å begynne med fargesublimeringsteknologi, eller for de som ønsker å oppdatere en tidligere modell.

SureColor SC-F9400 og SC-F9400H blir tilgjengelig fra januar 2020.