Epsons interaktive projektorer nå tilgjengelig over hele verden med SMART Notebook-programvare

Samarbeid fører sammen avanserte undervisningsløsninger for bedre læring i klasserommet

Epsons interaktive projektorer nå tilgjengelig over hele verden med SMART Notebook-programvare

20. januar 2016 – Epson og SMART Technologies Inc. kunngjorde i dag at de har inngått en avtale om at SMART Notebook®-programvare for samarbeidslæring nå skal leveres med Epsons interaktive projektorer over hele verden. Dette gjør det enklere enn noen gang  for lærere å få tilgang til internasjonalt anerkjent programvare og markedsledende skjermer for samarbeidslæring.

"Lærere ønsker de beste maskinvare- og programvareløsningene, slik at de kan undervise så effektivt som mulig, skape engasjement blant elever og oppnå topp resultater", sier Graeme Davidson, leder for produktadministrasjon hos Epson Europe. "Dette samarbeidet er rettet direkte både mot lærere som skal undervise på en engasjerende, effektiv og morsom måte, og mot elevene. Ved å føre disse ledende interaktive undervisningsløsningene sammen kan vi tilby verktøyene som dekker behovene til begge disse gruppene."

Den nye avtalen bygger på et eksisterende programvaresamarbeid mellom de to selskapene, noe som har gjort det mulig for Epson å selge SMART Notebook-programvare med sine interaktive projektorer på utvalgte globale markeder siden 2013. Epson skal nå inkludere SMART Notebook-programvare, som omfatter et SMART Notebook Advantage-abonnement det første året, med Epsons interaktive projektorer som standard på verdensbasis. Med dette abonnementet kan kundene oppgradere til nye versjoner av Notebook-programvaren det første året, og de får også tilgang til teknisk støtte og premiumfunksjoner i Notebook.

"Det er en glede å kunne utvide vårt lange samarbeid med Epson til et globalt tilbud", sier Greg Estell, direktør for løsninger hos SMART Technologies. "SMART Notebook gjør det enkelt for lærere å lage engasjerende interaktiv undervisning som føles naturlig for både lærere og elever, og nå kan de gjøre dette på en hvilken som helst interaktiv Epson-projektor."

Denne vinnerkombinasjonen gjør at lærere over hele verden kan bruke verdens ledende interaktive projektor1 med programvare for samarbeidslæring til å lage visuelt fengende, engasjerende og interaktiv undervisning. Epsons komplette projektorserie er testet og godkjent av SMART for bruk med SMART Notebook-programvare, og SMART Notebook-programvare er fullt kompatibel med Epsons interaktive funksjoner som for eksempel dobbel penn og berøring. Både Epson og SMART gir kundestøtte og opplæring for sine respektive produkter, slik at lærere kan føle seg helt trygge når de innfører mer samarbeidsbasert læring i undervisningen, både i klasserommet og andre steder.

Tilgjengelighet

Epsons interaktive projektorer med rettigheter til SMART Notebook-programvare blir tilgjengelige fra og med begynnelsen av 2016.


Om Epson interaktive projektorer

Du finner mer informasjon om våre utdanningsprodukter på www.epson.no/utdanning

Om Epson

Epson er en global teknologileder som driver nyskaping og overgår kundens forventninger innen utskrift, visuell kommunikasjon, livskvalitet og produksjon. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har nærmere 72 000 ansatte i 93 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til samfunnene hvor det driver virksomhet, og sitt arbeid for å redusere miljøpåvirkningen.

Om SMART Notebook

SMARTs prisbelønte Notebook-programvare gjør at lærere kan inkludere innhold som er relevant og kan tilpasses, i undervisningen, og programvarens store utvalg av intuitive verktøy og funksjoner gjør undervisningen både engasjerende og effektiv. Det medfølgende SMART Notebook Advantage-abonnementet gir tilgang til premiumfunksjoner, oppgraderte versjoner av SMART Notebook-programvaren og teknisk støtte. Og på nettsiden SMART Exchange kan lærere få tilgang til ressurser, dele undervisningsmateriell og utveksle tips og erfaringer om bruk av SMART-produkter i undervisningen. Det finnes mer enn 65 000 digitale ressurser på 23 språk, og disse omfatter bilder, video og forhåndslagde SMART Notebook-filer og -undervisningsaktiviteter som er knyttet til læreplaner.

Om SMART

SMART Technologies Inc. (NASDAQ: SMT, TSX: SMA) er verdensledende innen enkle og intuitive løsninger som legger til rette for mer naturlig samarbeid. Vi er banebrytende innen interaktiv berøringsteknologi og -programvare som inspirerer til samarbeid både innen utdanning og næringsliv over hele kloden. Du finner mer informasjon på smarttech.com.

 


1Basert på antall solgte projektorer i klassen 500 lumen og høyere, kalenderåret 2014, ifølge Futuresource Consulting Limited.

2Fargelysstyrke (colour light output) ble målt i henhold til IDMS 15.4. Fargelysstyrken kan variere, avhengig av bruksforholdene. Projektorene som ble brukt av et utenforstående laboratorium for måling av fargelysstyrke, var ledende Epson 3LCD-projektorer til bedrifter og utdanningssektoren og ledende DLP-projektorer med én brikke. Tallene er basert på NPD-salgsdata for juni 2013 til og med mai 2014 og salgsdata fra PMA Research fra første til og med tredje kvartal 2013.

Merk: EPSON er et registrert varemerke, og EPSON Exceed Your Vision er et registrert logomerke for Seiko Epson Corporation. Alle andre produkt- og merkenavn er varemerker og/eller registrerte varemerker for sine respektive selskaper. Epson fraskriver seg alle rettigheter til disse varemerkene.