Epsons nye dokumentskannere gir raskere arbeidsflyt og bedre effektivitet

Høyhastighetsskannere med avansert mateteknologi for krevende virksomhet

Epsons nye dokumentskannere gir raskere arbeidsflyt og bedre effektivitet

1. september 2013 – Epson lanserer en ny serie med A4-skannere. Skannerne har høye skanningshastigheter og avansert mateteknologi, noe som innebærer mer effektiv lagring og distribusjon av elektroniske dokumenter. WorkForce DS-510 og DS-510N er utviklet for forbedret effektivitet og sømløs integrasjon i dokumentadministrasjons- og nettskysystemer.

De nye, kompakte modellene har skanninghastigheter på opptil 26 spm/52 tpm både i svart-hvitt og farger og en automatisk dokumentmating (ADF) med kapasitet på 50 ark. Begge modellene drar nytte av tosidig skanning i én passering, HW JPEG-komprimering og detektering av dobbel mating med ultralydsensor.

Skannerne er allsidige og har avansert teknologi, som gir jevn papirmating og reduserer risikoen for mating av flere ark samtidig. De er også pålitelige ved papiropptak for store volumer.

I tillegg til høye hastigheter, når skannerne kombineres med Epson Document Capture Pro, gir det valgfrie nettverksgrensesnittpanelet mulighet til push-skanning og tilpasning av «skann til jobb»-kommandoer, som for eksempel skanning til e-post, skanning til Microsoft SharePointTM’ og ‘skann til skyen’. WorkForce DS-510N er nettverkklar.

Dokumentskannerne er utviklet for forbedret effektivitet og sømløs integrasjon i dokumentadministrasjons- og nettskysystemer. EpsonScan-programvaren tilbyr et bredt utvalg av funksjoner som strekkodegjenkjenning, støtte for sonebasert OCR, TWAIN, ISIS og WIA-drivere.

Epson Document Capture Pro client og server, i tillegg til Document Capture for Mac bidrar til raskere arbeidsflyt og gir brukerne muligheten til å skanne, konvertere og distribuere informasjon raskere i så og si alle database- og dokumentadministrasjonssystemer.

- Skannerne er proppfulle av Epson-teknologi som gjør det enkelt å utføre komplekse oppgaver uten å måtte gjennomgå spesialopplæring. Dette hjelper virksomheter med å oppnå raske arbeidsflyt og forbedret effektivitet. Epson ReadyScan LED-teknologien krever ingen oppvarmingstid, inneholder ikke kvikksølv og har lavt strømforbruk. Denne kombinasjonen av funksjoner gir virksomheter en komplett pakke for rask dokumentbehandling, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

WorkForce DS-510 og DS-510N er tilgjengelige fra september, til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kroner 3499 og 5026 eks. mva.

Nøkkelfunksjoner:

NøkkelfunksjonerDS-510DS-510N
Høy fargeskanningshastighet på 26 spm / 52 tpm ved 200 / 300 dpi
Maskinvare JPEG-komprimering
Epsons avanserte mateteknologi og detektering av dobbel mating
Kompakt til å passe inn i alle kontormiljøer
Epson Document Capture Pro (Windows-klient)
Epson Document Capture Pro Server ( Windows-server)
Epson Document Capture (Mac)-
Network-grensesnittenhet for enkel deling mellom flere brukere med Push-skanningTilleggsutstyr
Daglig belastningssyklusbelastningssyklus på opptil 3000 sider
Epson Scan-programvare for avansert bildebehandlingsteknologi, søkbar PDF, avansert utfallende farger, automatisk korrigering av skjevhet, automatisk sidegjenkjennelse, sikker PDF, tekstforbedring, automatisk områdesegmentering, fjerning av hulling, hopp over blanke sider med mer
Twain, WIA og ISIS driverstøtte for forbedret kompatibilitet med DMS
ENERGY STAR-kvalifisert-

*Når den er utstyrt med Epsons nettverksgrensesnittsenhet.

Om Epson

Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika, og det ligger i Amsterdam. Epson Europe hadde 1727 ansatte og en omsetning på 1540 millioner euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050
http://eco.epson.com/