Epsons nye kvitteringsskriver støtter alle POS-systemer

En pålitelig, rask kvitteringsskriver med mobil tilkobling og fleksibiliteten til å støtte mobile, web- og PC-baserte POS-tjenester samtidig

Epsons nye kvitteringsskriver støtter alle POS-systemer

15. juni 2016 – Epson lanserer TM-T88VI, en topp moderne kvitteringsskriver utformet for å fungere med tradisjonelle PC-baserte POS-systemer og stadig mer populære websystemer og mobile løsninger. Dette gjør den perfekt for butikk-, bar- og restauranteiere som ønsker å utvikle nye måter å kommunisere med kunder på, og for alle som bare ønsker et kombinert eller tradisjonelt oppsett.

I tillegg til allsidigheten har TM-T88VI kraftig ytelse, med utskriftshastigheter på opptil 350 mm/s, og Epsons anerkjente pålitelighet. En funksjon for bakovervendt papirmating sparer papir uten at det påvirker ytelsen, noe som reduserer driftskostnadene og papirsvinn.

- Mange bedrifter, spesielt innenfor handels- og restaurantnæringen, er opptatt av å utforske hvordan web- og mobile POS-løsninger kan forbedre effektiviteten og kundetilfredsheten, men de ønsker ikke å forplikte seg til et helt nytt system umiddelbart. TM-T88VI støtter sameksistens, slik at brukerne kan legge til web- og mobile POS-tjenester trinnvis eller kjøre systemer alene eller parallelt hvis de ønsker, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Med funksjonen serverutskrift kan TM-T88VI skrive ut direkte fra en webserver. 

Den støtter også signaler, for å hjelpe mobile enheter med å identifisere den nærmeste skriveren, noe som gjør den perfekt for POS-miljøer med flere skrivere installert, mens NFC-støtte gjør det enkelt å pare nettbrett, smarttelefoner og andre mobile enheter.

TM-T88VI er nøyaktig like stor som TM-T88V, slik at du kan oppgradere til et helt nytt system uten å måtte ordne med ny oppbevaringsplass, og er tilgjengelig i både svart og hvitt for å passe inn i enhver butikk, bar og restaurant.

TM-T88VI er i salg til en anbefalt utsalgspris fra kr.  3005 eks. mva.

Nøkkelfunksjoner

Topp moderne kvitteringsskriver med mobil tilkobling, raske utskriftshastigheter og førsteklasses driftssikkerhet

Perfekt for forhandlere som ønsker å kombinere mobil POS med tradisjonelle PC-programmer

Leveres med Epson ePOS-teknologi for utskrift fra webprogrammer og smartenheter

Kan skrive ut fra USB- og nettverk (ePOS) – perfekt for forhandlere som skal gå over til mobil ePOS

Skriver ut med hastigheter opptil 350 mm/s

Utskrifter i flere gråtoneskalaer legger til rette for bedre gjengivelse av logoer og bilder

Serverutskrift gjør det mulig skrive ut direkte fra en webserver

Støtter HTTPS for sikker-gjennomgående overføring av data

Funksjon for bakovervendt papirmating for effektiv papirsparing

Leveres med omfattende verktøy for enkel og kostnadseffektiv implementering

Tilgjengelig i svart eller hvitt, for å passe inn i ethvert butikk- eller restaurantmiljø, og i Bluetooth- eller Wi-Fi-modeller


Om Epson

Epson er en global teknologileder som driver innovasjon og overgår kundens forventninger innen utskrift, visuell kommunikasjon, livskvalitet og produksjon. Epsons produktutvalg omfatter alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer basert på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy presisjon.

Epson-konsernet, som eies av japanske Seiko Epson Corporation, har nærmere 70 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet for å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/