Epsons nye SurePress L-6534VW når utskriftshastigheter på opptil 50 meter per minutt

Kundene kan forvente enestående bildekvalitet og nøyaktig fargeregistrering

Epsons nye SurePress L-6534VW når utskriftshastigheter på opptil 50 meter per minutt

Epson har bekreftet at den nye digitale etikettskriveren SurePress L-6534VW vil skrive ut med hastigheter på opptil 50 meter per minutt for høyere produktivitet, med forbedret driftssikkerhet og brukervennlighet.

De nye, rimelige SurePress UV-blekkene følger også EUs forordningsrammeverk (EC 1935/2004) om materialer med matkontakt (FCM).

Etikettskriveren kombinerer PrecisionCore®-skrivehoder rundt en sentral bildetrommel for å levere enestående bildekvalitet og presise farger til fargeregistrering. Med Epsons proprietære teknologi for dysekontroll og automatisk hodevedlikehold, minimeres manuelle inngrep fra brukere.

SurePress L-6534VW bruker CMYK-blekk med hvitt blekk med høy opasitet som standard, og inkluderer en banebrytende innebygd digital fernissteknologi for produksjon av bedre etiketter.

Et presist webmatingssystem sørger for at det er minimalt med avfall og gir konsekvent omregistrering på en forhåndstrykt rull. Sammen med en koronabehandler, webvasker og ioniseringsenhet sørger skriveren for allsidighet i utskriftsproduksjonen.

Marc Tinkler, leder for produktmarkedsføring, Commercial and Industrial hos Epson Europe sier «Den nye modellen gir raskere utskrifter med fullfarge og variable data og støtter et bredt utvalg av etikettunderlag for mange ulike bruksområder. Og nå som SurePress-blekket overholder EUs forordningsrammeverk (EC 1935/2004) om materialer med matkontakt (FCM), kan kundene være trygge på at de kjøper en bransjeledende løsning.»

Potensielle kjøpere kan se SurePress L-6534VW i aksjon for første gang i Europa på LabelExpo i Brussel 24.–27. september 2019. Eller registrere sin interesse ved å kontakte det lokale Epson-kontoret.