Epsons nyeste 3-i-1-skrivere tilbyr rimelige, nyttige og fleksible utskriftsmuligheter

XP-3100- og XP-4100-serien inkluderer tosidig utskrift og plassbesparende design

Epsons nyeste 3-i-1-skrivere tilbyr rimelige, nyttige og fleksible utskriftsmuligheter

Epsons nyeste Expression Home-skrivere (XP-3100- og XP-4100-serien) fører sammen 3-i-1-funksjonalitet og mobil utskrift, med tilføyelsen av tosidig A4-utskrift og kompakt og stilig design. Disse modellene er tilgjengelige fra september 2019.

Mohamed Musa, produktsjef, sier «Med disse nyeste skriverne kan forbrukerne få en rimelig, elegant skriver med mobil utskrift, som har den ekstra fordelen med tosidig utskrift i A4. Denne funksjonen kan hjelpe dem med å redusere mengden papir de bruker til halvparten. Og som standard med blekkskriverne våre, bruker disse modellene separate blekkpatroner, så du trenger bare å bytte ut fargen det er tomt for.»

Disse 3-i-1 Expression Home-skriverne er utviklet for vanlige utskrifter og har en ny strømlinjeformet utforming. De er ideelle for forbrukere som er på utkikk etter elegant teknologi. Den kompakte størrelsen er konstruert for å ta opp mindre plass, mens slanke knapper øker det moderne og diskré utseendet. 

Disse skriverne gir brukerne muligheten til å skrive ut hvor og når de ønsker det, og de tilbyr Wi-Fi-utskrift og apper for mobil utskrift. Brukere kan ganske enkelt laste ned den gratis Epson iPrint-appen 1for å skrive ut og skanne trådløst fra smartenheter. I tillegg er det enkelt å navigere gjennom skriverens funksjoner på den store LCD-skjermen. XP-3100-serien har en skjerm på 3,7 cm, mens XP-4100-seriens er større, på 6,1 cm.

XP-3100- og XP-4100-serien er tilgjengelig fra september 2019.

1. Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Du finner mer informasjon om støttede språk og enheter på www.epson.no/connect