Epsons nyeste A4-blekkskrivere for bedrifter hjelper virksomheter med å skrive ut mer for mindre

Nytt utseende og ny opplevelse, mindre fotavtrykk for nyeste høytytende A4 RIPS-enheter

Epsons nyeste A4-blekkskrivere for bedrifter hjelper virksomheter med å skrive ut mer for mindre

Epson har kunngjort lanseringen av to nye WorkForce Pro A4 RIPS-modeller (Replaceable Ink Pack System) i videreføring av suksessen med WF-C5000-serien A4-blekkskrivere for bedrifter lansert tidligere i år. Fire-i-ett WF-C579RDTWFog enkeltfunksjons WF-C529RDTWskrivere hjelper til med å øke produktiviteten på arbeidsplassen og redusere miljøpåvirkning. De gir svært lave totalkostnader ved eierskap for bedrifter med høyt månedlig utskriftsvolum, noe som gjør dem ideelle for kontrakter for administrerte utskriftstjenester. En 60 bpm enkeltpasserings dobbeltsidig skanner med automatisk dokumentmater plasserer denne multifunksjonelle modellen i ypperste ende av A4-segmentet for bedrifter, mens WF-C529RDTW er én av de få A4-enkeltfunksjonskriverne som tilbyr sikker, veiledet utskrift med Epson Print Admin.

Umardeep Sappal, produktsjef hos Epson Europa, sier: «Høytytende blekk som skriver opptil 50 000 sider i svart og 20 000 sider i farger, raske hastigheter for dobbeltsidig skanning og en lang rekke arbeidsflytløsninger for bedrifter gjør dette til kraftstasjoner for kontorene. Det høytytende blekket hjelper til med å holde kostnader nede og leverer en konkurransedyktig totalkostnad ved eierskap, samtidig som blekkstråleteknologien med færre utskiftbare deler reduserer skjulte kostnader ved service og inngrep.»

Et mindre fotavtrykk gjør det enda enklere å plassere disse modellene på kontoret eller på plassregulerte steder, som helsetjenestemiljøer. Lavt energiforbruk og fravær av ozongassutslipp bidrar til å styrke de grønne fordelene, samtidig som forlenget levetid øker driftstiden for disse modellene til 240 000 sider mot de 150 000 sidene til forgjengerne.

En rask gjennomløpstid for første side ut (FPOT) på 4,8 sekunder i svart og 5,3 sekunder i farger fra Klar-modus, utskriftshastigheter på opptil 24 spm i farger og ensfarget (ISO-hastighet) og en høy hastighet på dobbeltsidige skanninger på 60 bpm bidrar til å holde produktiviteten høy. Blekkstråleteknologi krever ikke varme slik at det ikke er nødvendig å vente til produktet varmes opp, i motsetning til med lasere. En maksimal papirkapasitet på 1330 ark betyr mindre tid til påfyll av papir.

Begge modellene er kompatible med en lang rekke løsninger og er bygget for brukereffektivitet og dokumentsikkerhet, som hjelper til å forbedre interne arbeidsflyter. Kompatibilitet med ISV-er som bruker Epson Open Platform låser opp enda flere tredjeparts programvareløsninger fra leverandører som PaperCut, Nuance, Y Soft og mer. Bedrifter kan også dra fordel av Epsons egne løsninger, slik som Epson Print Admin, Document Capture Pro og Epson Device Admin.

WF-C579RDTWF og WF-C529RDTW er tilgjengelig fra oktober.

 

 

NøkkelfunksjonerWF-C579RDTWFWF-C529RDTW
Flerfunksjonsenhet
Enkeltfunksjonsenhet
SkriverspråkPCL, PSPCL, PS
Maksimal ytelse for blekk på opptil 50 000 sider i svart og 20 000 sider i farger
Opptil 24 spm i farger og ensfarget (ISO-hastighet)
Lavt strømforbruk under driftTEC på 0,2 kWH (TBC)TEC på 0,2 kWH (TBC)
Enkeltpasserings dobbeltsidig skanning med automatisk dokumentmater – 60/60 bpm
Epson Open Platform-klar
Epson Device Admin, Epson Print Admin
Maksimal papirkapasitet på 1330 ark830
Automatisk tosidig utskrift