Epsons nyeste EcoTank-skrivere sparer penger og plass

Forbrukere kan spare i gjennomsnitt opptil 90 %* på kostnadene for blekk

Epsons nyeste EcoTank-skrivere sparer penger og plass

For å hjelpe kunder med å spare plass og penger har Epson lansert flere nye skrivere (ET-2720, ET-2726, ET-2756) i den prisbelønte EcoTank-serien. Disse skriverne har et helt nytt design, noe som gjør at de er enda enklere å bruke og har et mer kompakt fotavtrykk. De nye modellene blir tilgjengelige fra april 2019.

Produktsjef i Epson Europe, Chris Jones, sier: «Vi vet at penger og plass er viktig for kundene våre. Disse nyeste modellene kan spare brukerne opptil 90 % på kostnadene for blekk 1, og det kompakte fotavtrykket sikrer at skriveren ikke tar opp for mye plass.»

Som med de andre kostnadsbesparende EcoTank-skriverne i serien, bruker ikke ET-2720, ET-2726 og ET-2756 blekkpatroner. I stedet har disse skriverne en stor blekktank for blekkflasker med høy ytelse. Fra settet med flasker som følger med skriveren, har brukeren en mengde som tilsvarer 88 blekkpatroner og kan dermed skrive ut opptil 14 000 sider med svart og 6500 med farger 2. Etterfyllingsflaskene er også rimelige.

De nyeste skriverne i EcoTank-serien har et omkonstruert design. Tanken er ikke lenger plassert på siden, men er integrert foran på skriveren. I tillegg til å spare plass betyr denne endringen at det er enkelt å se hvor mye blekk som er igjen. De omkonstruerte flaskene er klemfrie for å gjøre påfylling enkelt og sølefritt, og bare de riktige fargene kan settes inn i hver tank.

 

Det er enkelt å skrive ut fra mobiler, nettbrett og bærbare PC-er med EcoTank. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan du sende dokumenter til utskrift fra smarte enheter ved hjelp av Epson iPrint-appen 3. Den kan til og med motta filer fra nesten hvor som helst i verden med Epson Email Print 3.

De nyeste enhetene gir forbrukere valgfrihet. ET-2720/26 er egnet til de som er på utkikk etter en grunnleggende 3-i-1-skriver, og ET-2756 gir ekstra funksjoner inkludert tosidig utskrift og et SD-kortspor. ET-2720 er svart, mens ET-2726 og ET-2756 tilbys i en ny hvit finish.

ET-2720, ET-2726 og ET-2756 vil bli tilgjengelig april 2019

1. Gjennomsnittlig patronbehov/oppnådd besparelse for utskrift av samme antall sider med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien, ikke inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden januar–desember 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard og XL i samme periode i det vest-europeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronytelser står på produsentens nettsteder.
2. Oppgitt ytelse er basert på Epsons opprinnelige metode for utskriftssimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Det er brukt etterfyllingsflasker. Oppgitte ytelser er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Oppgitte ytelser kan variere avhengig av bildene som skrives ut, papirtypen som brukes, hvor ofte man skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.
3. Krever trådløs Internett-forbindelse. Du finner mer informasjon og språk og enheter som støttes på www.epson.no/connect