Epsons populære alt-i-ett-skrivere blir enda bedre

Med den nye, allsidige Expression-serien er det enda enklere å skrive ut bilder og dokumenter i høy kvalitet

1. september 2015 – Epsons nye Expression-serie med alt-i-ett-skrivere har en rekke forbedringer. Alt-i-ett-skriverne, skannerne og kopimaskinene bygger videre på suksessen til de eksisterende modellene og har Epsons verdensberømte utskriftsteknologi for å gi førsteklasses resultater. Avanserte tilkoblingsfunksjoner gjør at hele familien kan skrive ut flotte bilder og dokumenter hjemme eller fra omtrent hvor som helst i verden[1].

Modellene Expression Home og Expression Premium bruker et nytt Claria-blekksett med separate blekkpatroner. Dermed kan brukerne produsere bilder og dokumenter i enestående kvalitet, samtidig som kostnadene holdes nede. Fotoentusiaster vil elske den nye Expression Photo-enheten, som har blitt enda enklere å bruke. Med funksjonen auto-oppstart kommer man raskt i gang, mens både papirskuffen og kontrollpanelet har automatiske åpne- og lukkemekanismer for enkel utskriftshåndtering.

Hele serien leveres med en rekke avanserte tilkoblingsfunksjoner for enda mer fleksibilitet enn før. Som en del av en integrert og rask installasjon, har alle modeller automatisk oppsett av Wi-Fi [2] slik at de kan begynne å skrive ut på null komme niks.

Når det gjelder mobile utskrifter, handler det bare om valg og Epson Connect tilbyr brukerne en hel rekke utskriftsløsninger. Enten du bruker smarttelefon eller nettbrett, kan iPrint-appen[3] lastes ned til en rekke enheter for virkelig trådløse utskrifter. Og med Epson Email Print kan brukerne også skrive ut fra et hvilket som helst sted i verden1 ved å sende dokumenter og fotografier rett til skriveren. For kreative brukere kan Creative Print3-appen brukes til å få tilgang til Facebook-bilder, lage tilpassede hilsningskort og brevpapir, og til og med gjøre bildene om til maler for fargelegging.

- Vi ville finjustere hele Expression-serien for å sørge for at den fortsatt setter standarden for fleksible og allsidige alt-i-ett-enheter. Kundene våre kan glede seg over utvalget modeller, som alle har førsteklasses tilkoblingsfunksjoner, mobil utskrift og separate blekkpatroner av høy kvalitet, noe som har bidratt til å gjøre Expression-serien så suksessrik, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Expression Home

Expression Home-serien (XP-435, XP-432, XP-335, XP-332, XP-235), som er laget for kostnadsbevisste husholdninger, er et rimelig alternativ for brukere som ønsker gode resultater. Bruk av det nye Claria Home-blekksettet med separate blekkpatroner kan bidra til å holde kostnadene nede ettersom brukerne bare må bytte fargene som er brukt opp, i stedet for å kjøpe et nytt blekksett hver gang. Med seriens LCD-skjerm er det enkelt å navigere, mens den kompakte og lette utformingen betyr at modellene ikke tar opp mye plass på skrivebordet eller benken.

Expression Premium

For de som ønsker det beste av begge verdenene, skaper Expression Premium-serien (XP-830, XP-635, XP-630, XP-530) enestående blanke bilder og klare og tydelige tekstdokumenter. Det nye pigmentblekket i fire farger hjelper brukerne å skape krystallklare bilder med levende farger, mens svarttoner blir dype og rike, takket være blekkpatronen Photo Black. Enkle tekstdokumenter vil se svært profesjonelle ut med tydelig, svart tekst, som også er vann- og smussbestandig, selv på vanlig papir.

For ytterligere allsidighet og brukervennlighet, leveres hele Expression Premium-serien med automatisk dokumentmater for tosidig utskrift og to papirskuffer, samt motorisert kontrollpanel og utskuff for rask og enkel betjening. For at brukerne skal kunne skrive ut på en rekke ulike medier, finnes det en egen papirbane for tykkere medier, samt mulighet for utskrift på CD og DVD.

Expression Photo (XP-960)

Expression Photo er den perfekte partneren for fotoentusiaster som ønsker de beste resultatene fra DSLR- eller kompaktkameraer. Ved å bruke Epsons separate Claria Photo HD-blekk i seks farger kan brukere skrive ut bilder i opptil A3 med utrolige detaljer og mer naturlige farger, takket være jevne toneoverganger og dype, rike svarttoner. Brukerne kan også være trygge på at deres flotte, blanke bilder kan ses av generasjoner fremover, ettersom utskriftene kan vare i opptil 300 år[4] i et fotoalbum. XP-960 er svært kompakt og allsidig, og med banen for spesialmedier og doble papirskuffer, er det enkelt og raskt å skrive ut på forskjellige medier.

Modellene Expression Home (XP-435, XP-432, XP-335, XP-332, XP-235), Expression Premium (XP-830, XP-635, XP-630, XP-530) og Expression Photo (XP-960) er i salg fra kr. 1050 inkl. mva.

Nøkkelfunksjoner:

Expression Home

Funksjon●P-235●P-330-serien●P-430-serien
Spar penger med separate blekkpatroner – bytt bare ut fargen som er tom
Skriv ut og skann trådløst fra hvor som helst i hjemmet med Wi-Fi-tilkobling
Wi-Fi Direct for trådløs utskrift uten nettverk-
Epson Connect3 Brukervennlig trådløs utskrift fra smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Epson iPrint-appen3 Skriv ut fotografier direkte fra Facebook med Epson Creative Print-appen3 Skriv ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post rett til skriveren3+ Scan-to-Cloud
Skriv ut mens du er på farten, fra smarttelefonen eller datamaskinen med Google Cloud Print-
Automatisk Wi-Fi-oppsett1
Claria Home Ink – ideell for skarp, klar tekst og blanke bilder i laboratoriekvalitet
LCD-berøringsskjerm på 6,8 cm--
LCD-fargeskjerm på 3,7 cm--
1200 dpi skanner
ENERGY STAR-kvalifisert
ISO-utskriftshastigheter på opptil XX sider per minutt (svart-hvitt/farger)[5]6.2/3.19/4.59/4.5
ISO-utskriftshastigheter på opptil XX sider per minutt for kladd (svart-hvitt/farger)[6]26/1333/1533/15
Epson Easy Photo Print -programvaren gir enkel forbedring av bilder, inkludert fjerning av røde øyne
Forbedre lysstyrken og kontraster på bildene dine med Epson PhotoEnhance
 

Expression Premium

Funksjon●P-530●P-630●P-635●P-830
Claria Premium-blekk – ideelt for flotte, blanke bilder og skarpe, klare tekstdokumenter
Kompakt størrelse
Epson Connect2 Brukervennlig trådløs utskrift fra smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Epson iPrint-appen3 Skriv ut fotografier direkte fra Facebook med Epson Creative Print-appen3 Skriv ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post rett til skriveren3● (ikke Scan-to-Cloud)
Skriv ut mens du er på farten, fra smarttelefonen eller datamaskinen med Google Cloud Print
Wi-Fi-tilkoblingog Ethernet
Automatisk Wi-Fi-oppsett1
Wi-Fi Direct for trådløs utskrift uten nettverk
Tosidige utskrifter
Automatisk, dobbeltsidig dokumentmater---
Mater for spesialmedier bak betyr at du kan skrive ut på tykkere medier---
Motorisert kontrollpanel og utskuff---
Berøringsskjermen på 10,9 cm har en brukervennlig interaktiv meny---
6,8 cm LCD-fargeskjerm--
3,7 cm LCD-skjerm---
Doble frontmatede papirskuffer for papir i fotostørrelse og A4-ark-
Trådløs PictBridge
Skriv ut e-post, bilder, nettsider og dokumenter direkte fra en iOS-enhet med AirPrint
Minnekortspor
Skriv direkte ut på spesielle CD-er / DVD-er-
FargeSvartHvitSvartSvart
ISO-utskriftshastigheter på opptil XX sider per minutt (svart-hvitt/farger)59.5/913/1013/1014/11
Utskriftshastighet på inntil 32 sider i minuttet6

 

Expression Photo

Funksjon●P-960
Epsons Claria Photo-blekk (6-fargers blekksett) – de dyrebare minnene dine vil vare i generasjoner – bilder som er skrevet ut med Claria Photo HD-blekk, vil holde seg i opptil 300 år i et fotoalbum4
Skriv ut, skann, kopier
Epson Connect2 Epson iPrint gjør det lett å skrive ut via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett3 Skriv ut fotografier direkte fra Facebook med Epson Creative Print-appen3 Skriv ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter på e-post rett til skriveren3 Scan-to-Cloud
Skriv ut mens du er på farten, fra smarttelefonen eller datamaskinen med Google Cloud Print
Wi-Fi-tilkobling
Automatisk Wi-Fi-oppsett1
Skriv ut bilder med overlegen kvalitet i opptil A3-format
Moderne, plassbesparende design
Mating av spesialmedier på baksiden for tykkere kort- og fotopapir opptil A3
Doble frontmatede papirskuffer for papir i fotostørrelse og A4-ark
Motorisert kontrollpanel og utskuff
Berøringsskjermen på 10,9 cm har en brukervennlig interaktiv meny
Skriv direkte ut på spesielle CD-er / DVD-er
A4-dupleksutskrift
Enkel å installere med automatisk konfigurasjon av Wi-Fi
Wi-Fi Direct for trådløs utskrift uten nettverk
Minnekortspor
Automatisk påslåing – perfekt for mobil utskrift
ISO-utskriftshastigheter på opptil XX sider per minutt (svart-hvitt/farger)58.8/8
Utskriftshastighet på inntil 28 sider i minuttet6

Om Epson

Epson er en ledende global aktør med løsninger for så forskjellige områder som kontor, hjem, handel og industri, der målet er å stadig overgå markedets forventninger. Epsons produktutvalg favner om alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer, og baserer seg på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy nøyaktighet.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 73 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden og er stolt av vedvarende bidrag til det globale miljøet og til lokalsamfunnet der Epson er representert.

http://global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 700 ansatte og en omsetning på 1 517 millioner euro i regnskapsåret 2013. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050

http://eco.epson.com

 

[1] Krever en Internett-tilkobling til skriveren og en Internett- og/eller e-postaktivert enhet.

[2] Det automatiske oppsettet er kompatibelt med Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Mac OS. (XP-235) – Førstegangsoppsett av Wi-Fi krever USB-kabel for Windows XP-brukere. USB-kabel følger ikke med

[3] Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print og Epson Scan-to-Cloud krever en Internett-tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om språk og enheter som støttes, kan du besøke www.epson.no/connect

[4] Bestandighetsbaseringer basert på akselerert testing av utskrift på spesialmedier, oppbevart i arkiveringslommer i album. Den faktiske utskriftstabiliteten vil variere med medium, bilde, visningsforhold, lysintensitet, luftfuktighet og atmosfæriske forhold. Epson garanterer ikke for holdbarheten til utskriftene.

[5] Fastsettes i henhold til ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittlig ESAT for standardutskrift av én side i kontorkategorien standard A4-simpleks. Besøk www.epson.eu/testing for mer informasjon

[6] Besøk www.epson.eu/testing hvis du ønsker informasjon om testvilkår