Fleksible og miljøvennlige undervisningsprojektorer

Friske farger og brukervennlig betjening forbedrer undervisningen

Fleksible og miljøvennlige undervisningsprojektorer

19. november 2013–Epson, verdens ledende projektorprodusent,[1], lanserer oppgraderte grunnmodeller av 3LCD-projektorer tiltenkt undervisningssegmentet. EB-98, EB-945, EB-965 og EB-955Whar flere nye funksjoner,inkludert en moderatorfunksjon, og gir myefor pengene.

Serien har økt lysstyrke og nye funksjoner, inkludert kablet og valgfri trådløs forbindelse, Colour Universal-design, HDMI-inngang, A/V mute-funksjon og horisontal keystonekorrigering. Like høy lysstyrke for hvitt og farget lys gir opptil tre ganger skarpere farger.[2] Det betyr at du ikke trenger å stenge persiennene, selv i dagslys. De er brukervennlige og har forbedret kontrastforhold på 10 000:1, som gir skarpe, klare bilder.

- Vi har lyttet til hva utdanningsinstitusjonene selv ønsker, og inkludert en moderatorfunksjon i  produktserien. Alle projektorene kan kobles til enten et kablet eller et trådløst nettverk, slik at det er enkelt å dele innhold – det får du ikke ofte med de enkleste modellene. Vi har tatt hensyn til denøkende trenden med å dele informasjon fra smartenheter, bærbare PC-er og nettbrett, og gjort slik at projektorene fungerer med iProjection-appen for iOS- og Android-enheter. Det gjør at informasjon enkelt kan deles fra disse enhetene via projektoren, sier Solfrid Dyrrdal Liland, markedssjef i Epson Norge.

Mer informasjon om iProjection, se www.epson.eu/iprojection.

Mer kontroll og samarbeid

Med den nye moderatorfunksjonen på EB-98, EB-945, EB-965 og EB-955W kan PC-er og smartenheter enkelt kobles til projektoren, mens læreren eller møtelederen kontrollerer innholdet som vises. Slik kan foreleseren enkelt administrere hvordan og når innhold deles, og opptil 50 personer kan koble til samtidig.

Miljøvennlige funksjoner

For å redusere miljøpåvirkningen og spare penger over tid har serien en ny miljøfane på menyskjermen. Her kan du stille inn og vise alle miljøfunksjoner på ett sted.

Den automatiske dimmefunksjonen for pæren justerer lysstyrken til pæren etter lysstyrken i bildet som vises. Dette gir redusert strømforbruk, og strømregningen og miljøpåvirkningen blir tilsvarende lavere, i tillegg til at kontrastforholdet forbedres. Med A/V mute-funksjon og hvilemodus kan projektoren være påslått, men stå med ekstremt lav lysstyrke, slik at strømforbruket til pæren reduseres med 70 prosent.

Brukervennlig

Med HDMI-inngang er det enkelt å spille av lyd og video i HD, enten projektoren brukes i bedrifter, utdanningsinstitusjoner eller til underholdning.

Med Epsons unike horisontale keystoneforskyvning og automatiske vertikale keystonekorrigering får du alltid et kvadratisk bilde, og kan være fleksibel med hensyn til plassering av projektoren.

Når projektoren vel er plassert, gjør Epsons Colour Universal-design det mulig for fargeblinde brukere å se og betjene kontrollpanelet. LED-fargene og tydelige, intuitive menyikoner på projektorens kontrollpanel gjør at betjeningen er enkel for alle brukere.

EB-98, EB-945, EB-965 og EB-955Wer tilgjengelige nå, til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr. 5141,-, 5467,-, 5782,- og 5782,- eks. mva.

Nøkkelfunksjoner:EB-98EB- 945EB-965EB-955W
Lik lysstyrke (lumen) for både hvitt og farget lys3 0003 0003 5003 000
Oppløsning●GA●GA●GAWXGA
HDMI-inngang
Horisontal keystoneforskyvning
Automatisk vertikal keystonekorrigering
Kablet/trådløst nettverkRJ45 og trådløst (tilleggsutstyr)RJ45 og trådløst (tilleggsutstyr)RJ45 og trådløst (tilleggsutstyr)RJ45 og trådløst (tilleggsutstyr)
A/V mute
Miljøinnstilling
Zoom1,2 x optisk1,6 x optisk1,6 x optisk1,6 x optisk
VGA-inngang2222
Høyttaler16 W16 W16 W16 W
Moderatorfunksjon
Epson nettverksprojeksjon
Colour Universal-design (CUD)
 

Om Epson
Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 727 ansatte og en omsetning på 1,54 milliarder euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050 
http://eco.epson.com/[1]Undersøkelse utført av Futuresource Consulting Limited i perioden 2001 til 2012.

[2]Sammenlignet med ledende 1-brikkers DLP-projektorer for bedrifter og utdanning basert på NPD-data, juli 2011 til juni 2012. Fargelysstyrke (lysstyrke for farget lys) målt i samsvar med IDMS 15.4. Fargelysstyrken vil variere avhengig av bruksforholdene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke oss på www.epson.eu/CLO