Form og funksjon – én ting mindre å sjonglere i balansen mellom jobb og privatliv

Form og funksjon – én ting mindre å sjonglere i balansen mellom jobb og privatliv

Epson utvider serien av kompakte og stilige alt-i-ett-skrivere med høy ytelse

Funksjonalitet er det viktigste, men det betyr ikke at en skriver skal påvirke utseendet til og opplevelsen av miljøet der du jobber. Med Epsons nyeste modeller slipper du slike kompromisser: XP-5100, XP-5105, WF-2860DWF, WF-2865DWF. De har en kompakt og elegant design som ser flotte ut fra alle vinkler, samt en imponerende liste over brukervennlige funksjoner og tilkoblingsløsninger.

Disse nyeste modellene gir brukerne alt-i-ett-skrivere (XP-5100, XP-5105) med topp ytelse – perfekte til hverdagsbruk – og profesjonelle 4-i-1-løsninger (WF-2860DWF, WF-2865DWF), som er passer for dem som arbeider eksternt, driver en bedrift hjemmefra eller jobber fra et lite kontor.  Den kompakte og avanserte utformingen passer i alle miljøer og omfatter en 6,1 cm LCD-skjerm og et brukervennlig grensesnitt.

Skriverne er ikke bare rimelige i innkjøp – de gir også langsiktige besparelser når de kombineres med XL-blekk, som gjør det mulig for brukerne å skrive ut opp til 2,5 ganger flere sider 1. Disse rimelige og brukervennlige modellene har nyttige funksjoner som tosidig utskrift i A4-format og en 150-arks frontmatet papirskuff. Videre har WF-2860DWF og WF-2865DWF en automatisk dokumentmater og PrecisionCore-skrivehode, noe som gjør det enkelt å jobbe effektivt og raskt.

Skriverne tilbyr en rekke fleksible tilkoblingsløsninger og gir mindre ledningsrot og rask og enkel installasjon og bruk. Brukerne kan skrive ut fra hvor som helst i hjemmet med Wi-Fi-tilkobling, eller bruke Wi-Fi Direct til å skrive ut fra kompatible enheter uten et Wi-Fi-nettverk.

Epsons gratis apper og løsninger for mobil utskrift – som Epson iPrint-appen – gir mer allsidighet 2til å skrive ut og skanne trådløst fra en smartenhet i hjemmet. For dem på farten gjør Epson Email Print det mulig å sende elementer til utskrift fra nesten hvor som helst i verden 2

I tillegg er WF-2860DWF og WF-2865DWF utstyrt med Ethernet- og NFC- 3funksjoner. NFC gjør det enkelt å koble til modellen og skrive ut ved ganske enkelt å trykke en kompatibel Android-enhet lett mot skriveren 3.

Lee Withers, produktsjef i Epson Europe, sier: "Flere og flere personer trenger svært funksjonelle skrivere i hjemmet for å håndtere alt fra daglige oppgaver til forretningsoppgaver. Det er avgjørende å utforme skrivere som er tilfredsstillende med hensyn til brukervennlighet, funksjonalitet og tilkobling, men samtidig er så slanke og kompakte at de passer inn hvor som helst. De nyeste modellene våre gir brukerne enda flere valgmuligheter."

XP-5100, XP-5105, WF-2860DWF, WF-2865DWF er tilgjengelige fra 1 .april 2018.

Viktige funksjonerXP-5100XP-5105WF-2860DWFWF-2865DWF
Kompakt og plassbesparende
Skriv ut, skann, kopier+ faks+ faks
Epson Connect (2) inkludert; Epson iPrint gjør det enkelt å skrive ut via Wi-Fi fra smarttelefoner og nettbrett; skriv ut fra hvor som helst i verden ved å sende bilder og dokumenter direkte til skriveren; ekstern skriverdriver; Scan-to-Cloud
Skriv ut mens du er på farten, fra smarttelefonen eller datamaskinen med Google Cloud Print
Skriv ut e-post, bilder, nettsider og dokumenter direkte fra en iOS-enhet med AirPrint (4)
Ethernet-tilkoblingxx
Enkel installering med automatisk Wi-Fi-konfigurasjon (5)
Wi-Fi Direct for trådløs utskrift uten nettverk
Automatisk tosidig utskrift
30 arks automatisk dokumentmaterxx
150 arks frontmatet papirskuff
6,1 cm LCD-skjerm berøringsskjerm berøringsskjerm
Minnekortsporxx
ISO-utskriftshastigheter på opptil XX sider per minutt (svart-hvitt/farger) (6)14/7,514/7,514/7,514/7,5
Skanner med 1200 dpi
Mulighet for tilkobling til Android-smarttelefon eller -nettbrett via NFC (3)xx
Presto! PageManager-programvare for dokumentbehandlingx
Skriv ut inntil 2,5 ganger flere sider med XL-blekk (1)
OCR xx
1. Besøk www.epson.eu/pageyield for å få mer informasjon
2. Epson iPrint og Epson Creative Print krever trådløs tilkobling og utskriftsappene fra Epson. Epson Email Print, Epson Remote Print Driver og Epson Scan-to-Cloud krever tilkobling til Internett. Besøk www.epson.no/connect for mer informasjon om støttede språk, enheter og annet.
3. I tillegg er WF-2860DWF og WF-2865DWF utstyrt med Ethernet- og NFC-funksjoner. NFC gjør det enkelt å koble til modellen og skrive ut ved ganske enkelt å trykke en kompatibel Android-enhet lett mot skriveren.
4. AirPrint-aktiverte skrivere fungerer med iPhone 4s og senere, iPad 2 og senere, alle iPad Air- og iPad mini-modeller, iPod touch 5. generasjon med seneste versjon av iOS og Mac med seneste versjon av OSX.
5. Det automatiske oppsettet er kompatibelt med Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista og Mac OS
6. Fastsettes i henhold til ISO/IEC 24734 og viser gjennomsnittlig ESAT fra test i kontorkategorien for standard ensidig A4-utskrift. Du finner mer informasjon på www.epson.eu/testing