Frittstående terminal gjør det mulig å skrive ut fargeetiketter uten PC

Epson TM-C3400-LT med integrert berøringsskjerm skriver ut tilpassede etiketter, billetter og armbånd på forespørsel.

Frittstående terminal gjør det mulig å skrive ut fargeetiketter uten PC

01. august 2012 – Basert på suksessen med utskrift på forespørsel, lanserer Epson TM-C3400-LT: en frittstående terminal for etikett-, billett- og armbåndsutskrifter med et integrert kontrollkort og berøringsskjerm.

TM-C3400-LT har en kompakt alt-i-ett-design, og trenger ikke å være koblet til en PC. Dette gjør den ideell for brukere med begrenset plass, eller de som trenger en løsning der den er montert på en tralle, som for eksempel helseorganisasjoner og fabrikanter. Siden den er laget for tøffe miljøer er skriveren utstyrt med ett støvsikkert, vannsprutsikkert IPX2-kabinett.

Ivan Tanev, leder for forretningsutvikling hos Epson Europe, sier: “Bruken av farger bedrer den visuelle gjenkjenningen av etiketter. På den måten kan TM-C3400-LTs fargeutskrifter hjelpe til med å hindre kritiske feil på en rekke bruksområder - som for eksempel armbånd og resepter i helsevesenet. TM-C3400-LT kan hjelpe til med å bedre effektiviteten også siden utskrift på forespørsel reduserer kostnadene ved forhåndsutskrifter, inkludert lagerstyring og svinn.”

TM-C3400-LT er kompatibel med en rekke materialer, inkludert matte og glansede etiketter og syntetiske medier i en rekke formater, som for eksempel konturskårne etiketter, sammenhengende etiketter og armbånd. Uansett hvilket medium du bruker, gir Epsons DURABrite Ultra, pigmentblekkbestandige utskrifter som motstår avsmitting, falming, vann og de fleste andre væsker og kan overleve krevende lagringsforhold.

Basert på Epsons erfaring fra blekkutskrifter gir skriverens blekkskriverteknologi mange fordeler i forhold til tradisjonell termisk skriverteknologi. I tillegg til å være kompatibel med flere medier, bedre holdbarhet på utskriftene ogmindre miljøpåvirkning, gir blekkskriverteknologien også en sikkerhetsfordel siden termiske fargebånd kan inneholde avtrykk med sensitiv informasjon.

Feilutskrifter som for eksempel døde piksler i strekkoder, unngås med Epsons automatiske dysekontrollteknologi (AID), som gjenkjenner  og fikser tilstoppede dyser.

TM-C3400-LT er laget for å være enkel å bruke. Alle funksjonene er foran, inkludert deler som må erstattes etter bruk. TFT-berøringsskjermen gir intuitiv kontroll, og kan vippes opptil 90° for å få gi en optimal lesevinkel. Forhåndsinstallert Windows®operativsystem, skriverdrivere og programvare gjør det enkelt å skrive ut – og er støttet av det valgfrie etikettprogrammet.

The Epson TM-C3400-LT vil være tilgjengelig fra 1. september 2012.


EpsonTM-C3400-LT-nøkkelfunksjoner

Skriv ut tilpassede fargeetiketter, billetter og armbånd på forespørsel

Frittstående terminal med integrert kontrollkort og berøringsskjerm

Støvtett, vannsprutsikkert IPX2-kabinett

Lite plassbehov

Kompatibel med en rekke materialer, inkludert matte og glansede etiketter og syntetiske medier i en rekke formater, som for eksempel konturskårne etiketter, helsides etiketter, armbånd, ruller og listepapir

Epson DURABrite-blekk gir holdbare utskrifter som er bestandige mot de fleste væsker, samt
avsmitting og falming

Automatisk dysekontrollteknologi (AID)

Styres fra fronten

TFT-berøringsskjermen gir intuitiv kontroll, - kan vippes opptil 90° for å få gi en optimal lesevinkel.

Forhåndsinstallert Windows® 2009 POSReady flerspråklig operativsystem

Windows® -drivere gjør det enkelt å skrive ut fra Windows®-programmer

Om Epson Epson er en ledende aktør internasjonalt når det gjelder bildebehandling og innovasjon. Selskapet har som mål å overgå visjonene til sine kunder med kompakt og energisparende presisjonsteknologi og har en produktportefølje som spenner fra skrivere og 3LCD-projektorer for hjem og kontor til elektroniske og LCD-enheter.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 78 000 ansatte i 99 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.

http://global.epson.com/

Om Epson Europe Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 594 ansatte og en omsetning på 1 583millioner euro i regnskapsåret 2010. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/