Gi gamle bilder og minner nytt liv

Reparerer skadet film automatisk og skanner filer direkte til nettskytjenester for lagring

Gi gamle bilder og minner nytt liv

18. november 2013 – Epson lanserer en ny fotoskanner som lar deg skanne og laste opp fotografier direkte til sosiale medier og nettsteder for bildedeling og andre skylagringsløsninger. Med Digital ICE®-teknologi som fjerner støv og riper fra skadet film,er Perfection V550 Photo den ideelle fotoskanneren for fotoentusiaster som vil forbedre samlingen sin.

Epson Easy Photo Scan lar brukerne dele bilder med venner og familie på en enklere måte ved å laste opp skannede bilder direkte til utvalgte sosiale medier og nettsteder for bildedeling som Facebook eller Picasa. Samtidig fjerner Digital ICE-teknologien automatisk støv, riper og fingeravtrykk fra den skannede filmen uten behov for tidkrevende manuell retusjering.

Med en oppløsning på 6400 dpi, optisk tetthet på 3,4 Dmax og innebygd transparentenhet, kan skanneren enkelt skanne en lang rekke medier - fra standardfotografier, aviser og A2-postere til filmremser, monterte dias og film i mellom-format – raskt og med høy kvalitet.

Lee Withers, produktsjef i Epson Europe, sier: “Fullpakket med teknologi og programvare som reparerer og gjenoppretter originalfotografier er denne fotoskanneren ideell for alle som har en samling med minner som de vil gi nytt liv. Takket være Epsons ReadyScan LED-teknologi er denne skanneren klar til bruk sekunder etter at den er slått på - den trenger ikke å varme opp.”

Perfection V550 Photo er i salg nå og med en anbefalt utsalgspris på kr. 1988,- inkl. mva.

Funksjoner

Gjengivelse av hver minste detalj med Epson Matrix CCD-teknologi og 6400 dpi optisk oppløsning

Skann nesten øyeblikkelig med raske, energieffektive Epson ReadyScan LED-teknologi

Skann positive og negative 35 mm-filmremser og dias samt film i mellom-format med den innebygde transparentenheten

Digital ICE®-teknologi reparerer film automatisk ved å fjerne støv, riper og fingeravtrykk

Skann direkte til nettsteder med skylagring og til fotodelingssteder for å lagre og dele bildene på nettet ved hjelp av Epson Easy Photo Scan-programvaren

Gjenopprett farger, juster bakgrunnslys og fjern støv på bilder ved hjelp av Epson Easy Photo Fix-programvare

ArcSoft® Scan 'n' Stitch Deluxe™-programvare for skanning av store originaler opptil A2

4 ett-trykksknapper - Start, kopier, skann til e-post og skann til PDF

Reduser strømregningen og miljøpåvirkningen med lavt strømforbruk

ENERGY STAR-kompatibel

Rediger skannet tekst enkelt med programvare for optisk tegngjenkjenning

Om Epson
Epson er en global aktør innen innovasjon, og har en produktportefølje som spenner fra blekkskrivere og utskriftssystemer, 3LCD-projektorer og industriroboter til sensorer og andre mikroenheter. Epson har som mål å overgå visjonene til kundene sine, og leverer verdier basert på kompakt og energisparende presisjonsteknologi for både hjem, kontorer og industri.

Epson-konsernet, som eies av det japanske selskapet Seiko Epson Corporation, har mer enn 68 000 ansatte i 96 selskaper rundt om i verden og er stolt av sitt bidrag til det globale miljøet og samfunnene hvor det driver virksomhet.
http://global.epson.com/

Om Epson Europa
Epson Europe B.V. er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midt-Østen, Russland og Afrika og er lokalisert i Amsterdam. Epson Europe hadde 1 727 ansatte og en omsetning på 1,54 milliarder euro i regnskapsåret 2012. http://www.epson.eu

Miljøvisjon 2050 
http://eco.epson.com/