Heidi-Elisabeth Hansen er vår ambassadør i kampanjen «This is my truth»

Heidi-Elisabeth Hansen er vår ambassadør i kampanjen «This is my truth» om bilder som fanger sannheten om bærekraft.

Heidi-Elisabeth Hansen er vår ambassadør i kampanjen «This is my truth»

THIS IS MY TRUTH

Heidi-Elisabeth er ikke bare en dyktig fotograf. Hun har også en mastergrad i geologi og stor lidenskap for naturen og havet spesielt.

Heidi-Elisabeth vokste opp i en kreativ storfamilie i Stryn som brukte mye tid i naturen. Dette forklarer kanskje hvorfor hun ble geolog med stort hjerte for både naturen og fotografi. 

I jobben som geolog har Heidi-Elisabeth fotografert og opplevd naturen på kloss hold mange steder i verden. Hun har blant annet vært på ekspedisjoner i Arktis og Nordpolen og jobbet som forsker ved Universitetet i Bergen, Universitetet på Hawaii og Nordisk Vulkanologisk Institutt på Island. 

I dag er Heidi-Elisabeth fotograf og leverer portrett-, reklame og produktbilder til ulike kunder. Hun inspirerer svært mange mennesker på Instagram og flere av bildene er publisert i anerkjente internasjonale fotomagasiner og -bøker.
I kampanjen «This is my truth” skal vi vise deg hvordan Heidi-Elisabeths bilder fanger sannheten om bærekraft og hvordan hun bruker Epson SureColor SC-P900 for å produsere høykvalitets fotoutskrifter. 

- Epsons utskriftsteknologi har en ledende posisjon blant fotografer over hele verden og selskapet et stort bærekraftengasjement. Det var derfor naturlig å bli med på kampanjen for å bevisstgjøre enda flere om bærekraft gjennom fotografiets kraft, sier Heidi-Elisabeth. 

Fascinasjonen for havet er spesielt sterk. Som geolog har hun tilbragt mange måneder i strekk på havet for å studere havbunnen. 

- Foruten å være utrolig spennende i et vitenskapsperspektiv, har havet en beroligende effekt på meg. De siste to årene har jeg fokusert på marin- og havrelaterte prosjekter. Havet er vitalt for livet på jorden og har stor betydning for oksygenet vi puster, temperaturen og matkjeden til mennesker og andre organismer, forklarer Heidi-Elisabeth. 

Les mer om This is my truth