Hvor lavt kan du gå?

Med EcoTank kan forbrukerne spare i gjennomsnitt 90 % av blekk-kostnadene*

Hvor lavt kan du gå?

Epsons nyeste skriver uten blekkpatroner, EcoTank ET-4700, tilbyr kundene en pragmatisk løsning for å redusere blekk-kostnadene dramatisk.

Hvordan kan EcoTank gi slike store besparelser? Det er fordi utformingen er fundamentalt forskjellig fra de fleste skrivere – den har en stor blekktank som fylles med de inkluderte blekkflaskene i stedet for blekkpatroner. Brukerne har nok blekk til å skrive ut tusenvis av sider – noe som betyr at de sparer både tid og penger, ettersom de ikke må bytte blekkpatroner hele tiden. Det vil sannsynligvis gå lang tid før skriveren må fylles opp, men påfyllingsflasker er tilgjengelige til en rimelig pris.

Denne nyskapende utformingen betyr at brukerne kan dra nytte av store besparelser, med 90 % besparelse på blekk-kostnadene 1, i gjennomsnitt. Fra bare ett sett med blekkflasker får brukeren et forbruk av blekk som tilsvarer 88 blekkpatroner1. Dette betyr hele 4 500 sider i svart-hvitt og 7 500 i farger 2kan skrives ut.

Det er enkelt å skrive ut fra mobiler, nettbrett og bærbare PC-er med EcoTank. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan du sende dokumenter til utskrift fra smartenheter ved hjelp av Epson iPrint 3-appen. Den kan til og med motta filer fra nesten hvor som helst i verden med Epson Email Print 3.

4-i-1 EcoTank-skriveren ET-4700 kan mye mer enn å redusere blekk-kostnadene. Den utfører oppgaver på en enkel måte, med en 30-siders automatisk dokumentmater, faks og Ethernet. Dette gjør at den passer utmerket for travle hjem og små kontorer.

ET-4700 er tilgjengelig fra januar 2019

1. Gjennomsnittlig patronbehov/oppnådd besparelse for utskrift av samme antall sider med blekkflaskene som følger med EcoTank-serien, ikke inkludert maskinvareprisen. Sammenligningen er basert på A4 EcoTank-serien og gjennomsnittet av de ti mest solgte modellene i Vest-Europa i perioden januar–desember 2017, ifølge undersøkelser utført av GfK. Utskriftskostnader er beregnet basert på fordelingen mellom blekkpatroner i standard- og XL-størrelse i samme periode i det vest-europeiske markedet, ut i fra gjennomsnittlige utsalgspriser, ifølge undersøkelser utført av GfK. Blekkpatronenes kapasitet ifølge produsentens nettsteder.
2 Oppgitt kapasitet er basert på Epsons opprinnelige metode for utskriftssimulering av testmønstre som er beskrevet i ISO/IEC 24712. Det er brukt etterfyllingsflasker. Kapasiteten er IKKE basert på ISO/IEC 24711. Kapasiteten kan variere avhengig av bildene som skrives ut, papirtypen som brukes, hvor ofte man skriver ut, og miljømessige forhold som for eksempel temperatur. Under installeringen av skriveren brukes en viss blekkmengde til å fylle dysene på skrivehodet, og derfor kan kapasiteten til det medfølgende settet være lavere.
3. Krever trådløs Internett-forbindelse. Du finner mer informasjon om støttede språk, enheter og annet på www.epson.no/connect