Innovative og intelligente forretningsskannere fra Epson

Effektiv arbeidsflyt med smarte funksjoner for å skanne et bredt utvalg av dokumenter

Innovative og intelligente forretningsskannere fra Epson

1. september 2016 – Epson lanserer to nye intelligente, kompakte arkmatede WorkForce-skannere. Med omfattende mediehåndtering og nyskapende smarte funksjoner for å gi dataene et høyt sikkerhetsnivå, er WorkForce DS-570W og DS-530 rettet mot svært effektiv og enkel integrering i en organisasjons arbeidsflyt. Med muligheten til å skanne opptil 35 spm / 70 bpm, tilbyr disse enhetene en lang rekke mediehåndteringsalternativer som gjør det mulig å skanne, lagre og dele viktige dokumenter raskt.

- Med bransjens første[1] «slow-modus» for skanning av krøllede eller skjøre dokumenter, og den nyskapende funksjonen for å hoppe over dokumenter etter gjenkjenning av dobbeltmating, har det aldri vært enklere å skanne utfordrende medier. Smarte funksjoner forbedrer effektiviteten, nøyaktigheten og datapåliteligheten, og enten du skanner dokumenter på opptil seks meter, papir så tynt som 27 gsm, eller kartong så tykk som 413 gsm, kan du stole på disse modellene for rask dokumentbehandling i høyeste kvalitet, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Avanserte sensorer og teknologi for mating av papir

Disse skannerne, som er spesiallaget for å håndtere viktige dokumenter, fra visittkort og ID-kort i plast til ekstra lange dokumenter, bruker DSC (dynamisk korreksjon av skjevhet) og et avansert system for mating av flere papirruller. Den ultrasoniske sensoren legger til rette for gjenkjennelse av dobbeltmating for å unngå feilmatinger, og funksjonen for automatisk gjenkjennelse av dokumentstørrelse gjør det enkelt å skanne flere størrelser i én enkelt bunke.

Med funksjonen for automatisk mating er det enkelt å skanne originaler i forskjellige størrelser, i hvilken som helst rekkefølge, til én PDF-fil, mens funksjonen for å hoppe over dokumenter etter dobbeltmating gjør at skanningen kan fortsette etter matefeil.

Konverteringssett for flatbedskanner (tilleggsutstyr)

Med et konverteringssett for flatbedskanner (tilleggsutstyr) kan flere typer medier skannes på en effektiv måte, for eksempel frimerker, pass, bøker og mer. Dette alternativet er tilgjengelig for begge modellene når du bruker USB 3.0-tilkobling.

Trådløs tilkobling på DS-570W

Skann dokumenter enkelt til mobil, tavle- og Wi-Fi-aktiverte arbeidsstasjoner med denne avanserte og kompakte trådløse skanneren med arkmater. En perfekt løsning for deling mellom flere brukere i dynamiske arbeidsmiljøer, og det er enda enklere å skanne direkte til nettbaserte lagringskontoer som Dropbox, SharePoint, FileBound og flere andre.

WorkForce DS-570W og DS-530 er tilgjengelige fra oktober 2016, til anbefalte utsalgspriser på kr. 6.072 og 5.692 eks. mva.

NøkkelfunksjonerDS-530DS-570W
Flatbed-konvertering er tilgjengelig●*
Høy fargeskanningshastighet på 35 spm / 70 bpm ved 300 dpi
50-arks papirkapasitet i automatisk dokumentmater
Skann en lang rekke medier, inkludert visittkort, pass2, A3-papir, tykt papir
Tosidig skanning i én omgang
Innebygd bildeforbedringsteknologi
Epsons avanserte arkmating og gjenkjenning av dobbeltmating
Sakte modus for skjøre eller skadde dokumenter, og dokumenter som er vanskelige å skanne1
Kompakt for å passe inn i alle kontormiljøer
Epson Document Capture Pro/Server Pro3
Nettverksgrensesnittenhet for enkel deling mellom brukere med push-skanning og forhåndsdefinerte jobbprofilerTilleggsutstyrTilleggsutstyr
Konverter papirdokumenter til Microsoft Office-formater, inkludert docx-, pptx-, xlsx
USB 3.0
Wi-Fi, Wi-Fi Direct med NFC-
Daglig belastningssyklus på opptil 4 000 sider
Epson Scan 2.0-programvare for avansert bildeteknologi
Twain, WIA og ISIS driverstøtte for forbedret kompatibilitet med DMS
Energy Star-kompatibel

* Kompatibel med DS-570W i USB-modus.

 

Om Epson

Epson er en global teknologileder som driver innovasjon og overgår kundens forventninger innen utskrift, visuell kommunikasjon, livskvalitet og produksjon. Epsons produktutvalg omfatter alt fra blekkskrivere, utskriftssystemer og 3LCD-projektorer til industriroboter, smartbriller og sensorsystemer basert på egenutviklede kompakte og strømsparende teknologier med høy presisjon.

Epson-konsernet, som eies av japanske Seiko Epson Corporation, har nærmere 70 000 ansatte i 94 selskaper rundt om i verden, og er stolt av bidraget til samfunnene hvor det driver virksomhet og arbeidet for å redusere miljøpåvirkningen.

www.global.epson.com

Om Epson Europe

Epson Europe B.V. er lokalisert i Amsterdam og er konsernets regionale hovedkontor for Europa, Midtøsten, Russland og Afrika. Epson Europe har 1700 ansatte, og hadde en omsetning 1551 millioner euro i regnskapsåret 2014. http://www.epson.no

Miljøvisjon 2050  

http://eco.epson.com/

 

[1] Sammenlignet med arkmatede skannere med hastighet fra 25 spm til 39 spm, basert på data fra nettsteder og brosjyrer for de fem mest solgte skannermodellene i EMEA for hele året 2015, ifølge InfoSource Document Management Scanner Sales Full Year 2015.